Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Αvast Free Antivirus 5: ακόμα πιο γρήγορο

H ALWIL Software κυκλοφόρησε τη έκδοση 5.0 του δωρεάν antivirus "avast Free Antivirus". Ανάμεσα στους σημαντικότερους νεωτερισμούς περιλαμβάνεται το "φρεσκάρισμα" της επιφάνειας εργασίας, η οποία έχει γίνει πολύ πιο απλή. Έτσι το antivirus γίνεται προσιτό και στους πρωτάρηδες. Εκτός αυτού η ομάδα ανάπτυξης του, έχει βελτιώσει και τη μηχανή "σκαναρίσματος", κάτι που φαίνεται στη βελτίωση της ταχύτητας του.

Εδώ και καιρό το δωρεάν antivirus της Avast συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα του είδους. Η αναγνώριση spyware και adware είναι υποδειγματική. Ωστόσο το Αvast δεν "σκανάρει" μόνο τις προσβάσεις στα αρχεία, αλλά προσφέρει και δυνατότητα παρακολούθησης του email, προστασία έναντι των διαφόρων εργαλείων ανταλλαγής αρχείων στο Internet, ελέχει τα μηνύματα του Messenger και προσφέρει μια υπηρεσία ενημέρωσης.

Και όπως γίνονταν έως τώρα, οι ιδιώτες χρήστες θα πρέπει μετά το πέρας της 30ήμερης δοκιμαστικής περιόδου να κάνουν registration στο site του κατασκευαστή, για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα και μετά.

ΠΗΓΗ:Avast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC