Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Επεξεργασία εικόνας με το PaintShop Photo Pro X3

Η ειδική σε εφαρμογές γραφικών Corel ανακοίνωσε το Corel PaintShop Photo Pro X3, ένα νέο εργαλείο για την επεξεργασία φωτογραφίας. Με τη βοήθεια του μπορείτε ακόμα να διαχειριστείτε τη φωτογραφική συλλογή σας όπως και να δημιουργήσετε παρουσιάσεις.

Μόλις φορτώσετε τις φωτογραφίες από την DSLR σας στον υπολογιστή, είστε έτοιμοι να κάνετε τις πρώτες ρυθμίσεις και να πειράξετε τις παραμέτρους εικόνας. Γι' αυτό το λόγο ο ενσωματωμένος RAW-Editor υποστηρίζει πάνω από 350 formats Raw.

Επιπλέον το πρόγραμμα σας επιτρέπει να διορθώσετε τα πιο συνήθη λάθη στις φωτογραφίες σας, διαθέτοντας εργαλεία για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και του κοντράστ, για την διόρθωση της οξύτητας της εικόνας και την απομάκρυνση του θορύβου. Ενώ μέσω μιας λειτουργίας αυτοματισμού μπορείτε, σύμφωνα με την Corel, να αντιγράψετε τις επεμβάσεις που έχετε κάνει σε μια φωτογραφία και να τις μεταφέρετε σε μια σειρά από άλλες εικόνες.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες δυνατότητες του προγράμματος είναι η δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ, κολάζ, καρτών, ημερολογίων και slide shows.

Το Corel PaintShop Photo Pro X3 είναι διαθέσιμο από τη σελίδα του κατασκευαστή. Η τιμή του ανέρχεται σε περίπου 60 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC