Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Σχεδόν έτοιμο το Office 2010

Η ανάπτυξη της νέας σουίτας γραφείου της Microsoft βαίνει προς το τέλος της. Όπως αναφέρει το ρωσικό portal 'Wzor', το οποίο είναι γνωστό για τις καλές διασυνδέσεις που έχει με εργαζόμενους της Microsoft, με την τελευταία Build 14.0.4734.1000 επιτεύχθη η πρώτη "RTM-Escrow" Build. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι το MS Office 2010 βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του.

Σύμφωνα με το Wzor οι πρώτoι testers πήραν ήδη τη νέα build για να τη δοκιμάσουν εσωτερικά. Σύντομα θα ξεκινήσει η διανομή σε εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να ελεγχθεί εξονυχιστικά λίγο πριν την ολοκλήρωση της ανάπτυξης της.

Οι "Escrow-Builds" είναι προεκδόσεις των προγραμμάτων της Microsoft οι οποίες παράγονται αποκλειστικά για εξονυχιστικό έλεγχο. Όλοι οι προγραμματιζόμενοι νεωτερισμοί για ένα software περιλαμβάνονται σε μια Escrow-Build, ώστε σε αυτήν να γίνει ένα πλήρης έλεγχος του προϊόντος. Όσον αφορά στο Office 2010 η Microsoft θα διαπιστώσει με αυτό τον τρόπο αν χρειάζονται και άλλα φινιρίσματα ή αν το προϊόν είναι έτοιμο.

Στην τελευταία περίπτωση θα χαρακτηριστεί ως RTM ήτοι "Release To Manufacturing". Αυτή η έκδοση σηματοδοτεί το χρονικό σημείο του τελικού προϊόντος, οπότε αποστέλλεται προς παραγωγή και προς τους συνεργάτες της Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC