Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Η EA ανακοίνωσε το FIFA World Cup 2010

H Electronic Arts ανακοίνωσε το FIFA World Cup 2010, το επίσημο παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, το οποίο θα ξεκινήσει σε 134 ημέρες στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, με το αγώνα των διοργανωτών εναντίον του Μεξικού.

Η διαφορά σε σχέση με τις κατά καιρούς εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει η EA για τα Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου, είναι ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού εξομοίωσης ποδοσφαίρου της εταιρείας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΑ, στο FIFA World Cup 2010 θα μπορείτε να επιλέξετε μια από συνολικά 199 εθνικές ομάδες, ώστε να την οδηγήσετε στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Και από τα πρώτα παιχνίδια του προκριματικού γύρου μπορεί κανείς να δει τις διαφορές. Για παράδειγμα η επιλεγμένη τακτική όπως και το υψόμετρο της πόλης στην οποία γίνεται το ματς επηρεάζουν την εξέλιξη του.

Έτσι σε παιχνίδια που γίνονται με υψόμετρο όπως στο La Paz της Βολιβίας, οι παίκτες όχι μόνο κουράζονται ευκολότερα αλλά και πρέπει να συνηθίσουν σε μια ελαφρά διαφορετική πορεία της μπάλας. Αλλά και οι εκδηλώσεις των φιλάθλων είναι πιο εντυπωσιακές με τη χρήση νέων animations.

Το ΕΑ FIFA World Cup 2010 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Απριλίου σε εκδόσεις για PC, Xbox 360 και Playstation 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC