Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΛΟΗΓΟΣ: Βρείτε εύκολα και γρήγορα τις εφημερίες των νοσοκομείων

Tη δυνατότητα να βρείτε εύκολα και γρήγορα τα φαρμακεία που εφημερεύουν στη γειτονιά σας ή στην περιοχή που σας ενδιαφέρει οποιαδήποτε μέρα και ώρα προσφέρει ο Πλοηγός (www.ploigos.gr). Έτσι μπορείτε να δείτε τις εφημερίες στο χάρτη για τις επόμενες 1, 3, 6 και 24 ώρες αλλά και να επιλέξετε ένα από τα εφημερεύοντα φαρμακεία για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και λεπτομέρειες για την εφημερία του. Ο χρήστης προειδοποιείται για την ώρα κλεισίματος του φαρμακείου, εάν αυτή πλησιάζει, και φυσικά μπορεί να βρει τη διαδρομή από και προς το φαρμακείο προς και από οπουδήποτε.

Η υπηρεσία που προστέθηκε τελευταία, και είναι εξίσου εντυπωσιακή και χρήσιμη, είναι η εμφάνιση των εφημερευόντων νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με την υπηρεσία αυτή, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει στο χάρτη τα εφημερεύοντα νοσοκομεία στο σύνολό τους ή τις εφημερίες των νοσοκομείων ανάλογα με την κλινική που τον ενδιαφέρει.

Προς το παρόν είναι δυνατή η προβολή εφημεριών για τα νοσοκομεία μόνο στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης και για τα φαρμακεία μόνο στο Νομό Αττικής (εκτός Πειραιά), ενώ στόχος είναι η επέκταση της υπηρεσίας ώστε να καλύπτει τις εφημερίες πανελλαδικά.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC