Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Apple Tablet iSlate: έχουν διατεθεί, ήδη, 50 δείγματα

Και ενώ όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση αύριο, ήδη 50 Apple΄Tablets έχουν διατεθεί από το τέλος του περασμένου έτους από την Apple και υποβάλλονται σε εντατικά τεστ - αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται η εταιρεία αναλύσεων Flurry στο blog της. Με την αρωγή των δικών της εργαλείων ανάλυσης , ανακάλυψε από τον Οκτώβριο του 2009 ότι έχουν μπει στο App Store αφενός iPhones με το iPhone OS 4.0 και αφετέρου κάποιες άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν το iPhone OS 3.2. Τα τελευταία δεν είναι iPhones ενώ εντοπίστηκαν όλα στο Cupertino, ήτοι κοντά στο κέντρο ανάπτυξης προϊόντων της Apple.

Το τελικό συμπέρασμα της Flurry: οι άγνωστες συσκευές δεν μπορούν παρά να είναι τα νέα tablets της Apple. Και καθώς εκτός από τα βασικά δεδομένα παρακολουθήθηκαν και οι εγκαταστημένες εφαρμογές, η Flurry έβγαλε ένα σχήμα χρήσης για το νέο Τablet. Έτσι οι κάτοχοι του το χρησιμοποιούσαν κυρίως για παιχνίδια και για εφαρμογές ψυχαγωγίας. Στην τρίτη θέση, όσον αφορά στη χρήση τους, είναι η χρησιμοποίηση τους ως ebook readers ή ως ηλεκτρονική εφημερίδα.

Ωστόσο γεννούνται μερικά ερωτήματα όσον αφορά τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Καταρχήν δεν διευκρινίζουν ακριβώς πώς ξεχωρίζουν το iPhone με το Apple Tablet. Επιπλέον οι συσκευές που ανακαλύφθηκαν θα μπορούσε να ήταν παλιά τηλέφωνα δοκιμών. Και τέλος οι ειδικοί εκτιμούν ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα το iPhone OS 4.0 στα νέα της tablets, κάτι που αντικρούει στη χρήση μιας παλιότερης έκδοσης σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC