Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

YouTube: τα καλύτερα κινηματογραφικά trailers

Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες. Μια ιδέα για αυτές μπορούμε να πάρουμε και με την βοήθεια του YouTube, το οποίο φιλοξενεί τα trailers αυτών των ταινιών. Εμείς βρήκαμε τα trailers των δέκα πιο ενδιαφερόντων ταινιών και σας τα παραθέτουμε παρακάτω για να τα απολαύσετε.

Μεταξύ αυτών θα βρείτε τα trailers των ταινιών Avatar, The Book of Eli, Sherlock Holmes, Prince of Persia, Iron Man 2, Kick-Ass, Daybreakers κ.λπ.

Απολαύστε τα!

Alice in Wonderland

Το κλασσικό παραμύθι του Lewis Carol σε τρισδιάστατο format δια χειρός Tim Burton.


Avatar
Μια εντυπωσιακή περιπέτεια ψηφιακής τεχνολογίας που διαδραματίζεται το 2154. Εισβολείς από τη Γη αναζητούν ένα πολύτιμο μετάλλευμα στον πλανήτη Πανδώρα κι είναι έτοιμοι να καταστρέψουν ένα σπουδαίο πολιτισμό.


Book of Eli
Σε ένα περιβάλλον αποκάλυψης ένας μοναχικός άντρας προσπαθεί να προστατεύσει ένα βιβλίο που περιέχει μυστικά ικανά να σώσουν την ανθρωπότητα.


Clash of the Titans

Ταινία που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία.Αφηγείται τη μάχη του Περσέα με τη Μέδουσα για τη σωτηρία της Ανδρομέδας.


Daybreakers
Η ταινία διαδραματίζεται το έτος 2019, όπου μια παράξενη πανδημία έχει μεταμορφώσει σχεδόν όλη την ανθρωπότητα σε βαμπίρ.Όσοι έχουν ξεφύγει από τα χέρια και τα δόντια των βαμπίρ, συλλαμβάνονται και κρατούνται αιχμάλωτοι ως ζωντανές μηχανές αίματος.


Iron Man 2
Μια ταινία που αφηγείται τις περιπέτειες του βγαλμένου από τα κόμικ Σιδεράνθρωπου.


Kick-Ass
Και αυτή η ταινία αποτελεί τη μεταφορά ενός κόμικ στην μεγάλη οθόνη. Πρωταγωνιστεί μια ...άκακη, αθώα, μαθήτρια που το παίζει σούπερ ήρωας.


Prince of Persia

Mεταφορά στη μεγάλη οθονη ενός δημοφιλούς video game.


Sherlock Holmes
Ο Guy Richie σκηνοθετεί μια ακόμα εκδοχή του δαιμόνιου ντετέκτιβ, με σκηνές άφθονης δράσης και έντονο χιούμορ.


The Imaginarium of Doctor Parnassus

H ταινία μας αφηγείται την ιστορία του αιωνόβιου Dr. Parnassus ο οποίος ταξιδεύει με τον θίασό του, το περιβόητο "Imaginarium".Ο Dr. Parnassus μπορεί να είναι αιωνόβιος, ωστόσο είναι καταραμένος να ζει με ένα φοβερό σκοτεινό μυστικό....Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC