Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

CCleaner 2.27.1070: βάλτε τα Windows σε τάξη

Το CCleaner είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, μπορεί να βάλει σε τάξη τα Windows αλλά και να βελτιστοποιήσει την απόδοση τους. Και αυτό το κάνει καθαρίζοντας, με λίγα κλικ, τα περιττά αρχεία αλλά και τις άχρηστες καταχωρήσεις στην Registry. Aνάμεσα στις έξτρα λειτουργίες του συμπεριλαμβάνεται ένας uninstaller προγραμμάτων και ένας autostart manager, ο οποίος "ελευθερώνει" τα Windows από περιττά προγράμματα που φορτώνονται αυτόματα με την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος.

Το CCleaner 2.27.1070 αντιμετωπίζει τα προβλήματα κατά τη απεικόνιση των πληροφοριών του προγράμματος στο taskbar των Windows 7, ενώ βελτιώνει και τη συμβατότητα του προγράμματος με τον Opera browserκαι το SeaMonkey.

Η νέα έκδοση μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τα μη αναγκαία μπλοκ μνήμης που δεσμεύει το Master File Table (MFT) του συστήματος αρχείων NTFS, τα οποία προκύπτουν, για παράδειγμα, κατά το σβήσιμο αρχείων.
Μια αναλυτική λίστα με όλους τους νεωτερισμούς της τελευταίας έκδοσης μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή. Από εκεί μπορείτε να κατεβάσετε και το πρόγραμμα, το οποίο θα το βρείτε και σε μια portable έκδοση, όπως και σε μια έκδοση χωρίς το Yahoo toolbar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC