Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για το Apple Tablet

Το ότι το Apple Tablet θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα hardware του νέου έτους δεν το αμφισβητεί κανείς - παρόλο που η ίδια η Apple ποτέ δεν παραδέχθηκε επίσημα ότι εργάζεται στην ανάπτυξη ενός τέτοιου προϊόντος. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το νέο Apple Tablet θα είναι σύντομα γεγονός.

Σύμφωνα με τους News York Times, που επικαλούνται δύο μη κατονομαζόμενα άτομα κοντά προσκείμενα στην Apple, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την πολυαναμενόμενη συσκευή. Ένας υπάλληλος της εταιρείας φαίνεται να δήλωσε στην εφημερίδα τα εξής: 'Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο που το νέο Tablet αλληλεπιδρά με τον κάτοχο του".

Ένα επιπλέον άτομο προερχόμενο από την Apple δήλωσε στην εφημερίδα για το πιστεύει o Steve Jobs για τον Touchscreen Mac: "Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, αλλά ο Steve είναι ενθουσιασμένος με το νέο Tablet ".

Μια ακόμα ένδειξη ότι το καλά κρυμμένο μυστικό της Apple για το 2009 θα αποκαλυφθεί πιθανότατα το Ιανουάριο, αποτελεί μια κράτηση που έχει κάνει η Apple στις 26 Ιανουαρίου στο χώρο εκδηλώσεων "Yerba Buena Center for the Arts" του Σαν Φρανσίσκο. Επιπλέον έχει γίνει επαφή με πολυάριθμους προγραμματιστές εφαρμογών του iPhone από τους οποίους έχει ζητηθεί η ανάπτυξη εκδόσεων των προγραμμάτων τους ανεξαρτήτων αναλύσεων για μια ειδική παρουσίαση που ετοιμάζει η εταιρεία.

Εκτός από όλες αυτές τις ενδείξεις, που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το νέο Tablet θα παρουσιαστεί τέλη Γενάρη, οι διάφορες πηγές φαίνονται να συμφωνούν σε ένα ακόμα χρονικό σημείο: το νέο tablet θα διατεθεί στην αγορά όχι πριν το Μάρτιο.

Ενδείξεις υπάρχουν και για την ονομασία του προϊόντος. To 2007 ένα άγνωστο άτομο είχε κατοχυρώσει την ονομασία domain iSlate.com - το οποίο σήμερα φαίνεται να ανήκει στην εταιρεία Apple. Αυτό, σύμφωνα με τους New York Times, αποτελεί ένδειξη ότι το νέο tablet μπορεί να ονομάζεται Apple Slate.

Για το πώς το Apple Tablet θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του τύπου, το επιδεικνύει το περιοδικό Sports Illustrated σε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει το όραμα του για την έκδοση του σε ένα iTablet.ΠΗΓΗ:New York Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC