Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Yπό δοκιμή το νέο iPhone;

Σύμφωνα με ένα άρθρο του 'MacRumors' φαίνεται ότι οι πρώτοι beta testers της Apple έχουν, ήδη, δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες τη επερχόμενη γενιά του iPhone. Κάτι που προκύπτει από τα στατιστικά της υπηρεσίας "iBART Live". Αυτή η εφαρμογή αξιολογείται από την εταιρεία στατιστικών μελετών Pinchmedia και βοηθά τους κατόχους της να πλοηγηθούν στο δίκτυο σιδηροδρόμων του Σαν Φρανσίσκο. Και στα στατιστικά στοιχεία που παρήγαγε το iBART Live, οι προγραμματιστές του εντόπισαν μέσα στο Νοέμβριο για πρώτη φορά ένα iPhone με το ID "3,1".

Τα smartphones της Apple χαρακτηρίζονται με ένα συγκεκριμένο αριθμό ID. Όσον αφορά την τρέχουσα γενιά των iPhones χρησιμοποιείται το ID "2,1". Η προηγούμενη γενιά χαρακτηρίζονταν από το ID "1,2".

Η Apple είχε αρχίσει να δοκιμάζει το iPhone 3GS (iPhone2,1) τον Οκτώβριο του 2008, περίπου 8 μήνες πριν την διάθεση του στην αγορά. Και τότε δοκιμάζονταν στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Προς το παρόν έχουν αποκαλυφτεί ελάχιστα στοιχεία για το τι θα περιέχει η επόμενη γενιά του iPhone, ωστόσο οι νεώτερες φήμες κάνουν λόγο για ένα πολυπύρηνο επεξεργαστή που θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά τις επιδόσεις.

ΠΗΓΗ: MacRumors

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC