Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

WIND: τα παιδιά νικάνε

Γκολ στη ζωή βάζουν φέτος οι ομάδες της SKODA ΞΑΝΘΗΣ και του Εργοτέλη μαζί με τη WIND μέσα από την ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ». Οι παίκτες των δύο ομάδων στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα έχοντας ως στόχο όχι μόνο τη νίκη της ομάδας αλλά και των παιδιών με νοητική υστέρηση της πόλης τους αφού με κάθε γκολ θα συγκεντρώνουν χρήματα για τους σκοπούς τριών τοπικών κοινωφελών ιδρυμάτων.

Η πρωτοβουλία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» ξεκίνησε από τη WIND Ελλάς την περασμένη χρονιά στο χώρο του μπάσκετ, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ελλήνων καλαθοσφαιριστών Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά. Φέτος το πρόγραμμα επεκτείνεται και στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου σε συνεργασία με τις ομάδες της SKODA ΞΑΝΘΗΣ και του Εργοτέλη, η WIND προσφέρει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010:

- 300€ για κάθε γκολ που πετυχαίνουν οι ομάδες στους αγώνες της Superleague

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου από τα γκολ που θα πετύχει η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗΣ θα προσφερθούν στο Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος/ Παράρτημα Ξάνθης ενώ τα χρήματα από τα τέρματα που θα πετύχει η ομάδα του Εργοτέλη θα αποδοθούν στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» και στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδων».

Μετά τις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗΣ έχει ήδη σκοράρει 7 φορές, φθάνοντας το ποσό των 2.100€ και ο Εργοτέλης έχει πετύχει 15 γκολ συγκεντρώνοντας ήδη 4.500€! Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε ακόμη 20 αγώνες μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης, αναφερόμενος στην ενέργεια δήλωσε: «Η WIND στηρίζει ως χορηγός τις δύο ομάδες από το 2006. Φέτος αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία αυτή πέρα από το αθλητικό πεδίο και σε ένα άλλο: το κοινωνικό, το ανθρώπινο. Με την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ θέλουμε να στείλουμε στις τοπικές κοινωνίες ένα ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης. Για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 οι παίκτες και των δύο ομάδων με τα γκολ τους θα δώσουν σάρκα και οστά στην πρωτοβουλία μας και θα μοιράσουν εκτός από χρήματα, αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά των ιδρυμάτων».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ κ. Αριστείδης Πιαλόγλου ανέφερε: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ αλλά και η WIND έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το κοινωνικό τους πρόσωπο με διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αλλά και εκστρατείες. Μια από αυτές είναι το ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ για τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης και εύχομαι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το έργο του Ψυχολογικού Κέντρου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, κ. Απόστολος Παπουτσάκης ανέφερε: «Σε όλη την πορεία του σε αυτά τα 80χρόνια ιστορίας ο Εργοτέλης αποτέλεσε και αποτελεί σύλλογο με έντονη κοινωνική δράση. Η απόφαση της WIND να επιλέξει τον Εργοτέλη για μια τέτοια σπουδαία πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας και ολόκληρη την Κρήτη.

Είμαστε περήφανοι που μια εταιρεία με το μέγεθος και την έντονη δραστηριότητα της WIND επέλεξε όχι μόνο να στηρίξει χορηγικά τον Εργοτέλη, αλλά και να συνδέσει μαζί του ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής της προσφοράς. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου ως Εργοτέλης να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης και ευχόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες να βρουν ανάλογους μιμητ
ές».

Την πρωτοβουλία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» χαιρέτησαν με ιδιαίτερη χαρά και οι παίκτες των δύο ομάδων και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να στείλουν όσες περισσότερες φορές μπορούν την μπάλα στα δίχτυα, μοιράζοντας χαμόγελα όχι μόνο στους φιλάθλους τους αλλά και στα παιδιά των ιδρυμάτων που το έχουν ανάγκη.

Για να ενημερώνεστε αναλυτικά για το ποσό που συγκεντρώνεται για τα ιδρύματα μετά από κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της WIND στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wind.com.gr.

Η καμπάνια της WIND «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης «Στην Πράξη». Η εταιρεία, άλλοτε με μικρές και άλλοτε με μεγαλύτερες ενέργειες στηρίζει ”Στην Πράξη” ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά, σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλων ιδρυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο απολογισμός για την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ στο μπάσκετ έφτασε τα 24.600€, χρήματα που προσφέρθηκαν για τους σκοπούς δύο κοινωφελών ιδρυμάτων: το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Φέτος οι δύο αθλητές παίζουν και βάζουν καλάθια για την κατασκευή ενός υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC