Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

TomTom: μια ακόμα αντιπροσωπεία για την Intersys

Η Intersys Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την TomTom, την μεγαλύτερη σε πωλήσεις εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα και τα συστήματα πλοήγησης. Η συνεργασία αφορά την διάθεση των προϊόντων της ολλανδικής Εταιρείας από την Intersys, μέσα από το πολυκαναλικό σύστημα διανομής που έχει δημιουργήσει στην ελληνική αγορά.

Η κυρία Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys A.E. δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ελληνική αγορά την TomTom, μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία με τεράστια τεχνογνωσία και αφοσίωση στα συστήματα πλοήγησης. Η προϊοντική γκάμα της Intersys εμπλουτίζεται σημαντικά, καθώς από σήμερα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον έλληνα καταναλωτή, ένα ακόμη κορυφαίο προϊόν τεχνολογίας με μοναδική φιλικότητα προς το χρήστη που θα διευκολύνει την καθημερινότητά του.»

Τα πρώτα προϊόντα της TomTom που θα συμπεριληφθούν στην προϊόντική γκάμα της Intersys είναι τα μεσαίας κατηγορίας TomTom XL, με χάρτες για Ελλάδα/Ευρώπη, και το εισαγωγικού επιπέδου TomTom ONE με χάρτες μόνο για την Ελλάδα. Τα παραπάνω προϊόντα περιέχουν πλήρες ελληνικό μενού και χρησιμοποιούν τους πιο σύγχρονους χάρτες του ελληνικού και ευρωπαϊκού οδικού δικτύου της Teleatlas και της Geointelligence.
Η Tele Atlas, αποτελεί κορυφαίο πάροχο ψηφιακών χαρτών και μέλος του ομίλου TomTom.

Τα προϊόντα της TomTom είναι διαθέσιμα ήδη στα καταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC