Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

Συνεργασία της Sunsoft με τη Microsoft Dynamics

Η Sunsoft, πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, συνεργάστηκε με τη Microsoft Dynamics με σκοπό τη δημιουργία μιας κάθετης λύσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των πόρων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και στον κλάδο της εστίασης. Η νέα λύση, Saffran F&B Management, βασίζεται στο Microsoft Dynamics NAV και έχει ως σκοπό την ολοκληρωμένη διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχο των back office διαδικασιών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της φιλοξενίας και εστίασης.

Η Sunsoft, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη λογισμικού στο χώρο του Hospitality ειδικότερα σε συστήματα Front Office, POS και Food & Beverage. Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία προσφέρει στις επιχειρήσεις των κλάδων μια ολοκληρωμένη λύση που αξιοποιεί τις δυνατότητες της πλατφόρμας του Microsoft Dynamics NAV, την οποία έχουν υιοθετήσει περισσότερες από 75.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η κ. Μίνα Μιμίκου, Managing Director της Sunsoft δήλωσε «Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Hospitality έχουν ιδιαίτερα σύνθετες ανάγκες τις οποίες καλύπτουμε εδώ και 17 χρόνια έχοντας αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία, κατακτώντας τη θέση του Market Leader στην αγορά αυτή. Η εμπειρία μας αυτή σε συνδυασμό με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερα επιτυχημένου Microsoft Dynamics NAV, έχουν ως αποτέλεσμα μια κορυφαία διεθνή επιχειρηματική λύση για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και το χώρο εστίασης γενικότερα.»

Η κ. Δήμητρα Ντάρδα, Director Small & Midmarket Solutions & Partners της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Το Microsoft Dynamics NAV συνιστά μια εύχρηστη και ευέλικτη λύση, η οποία αποτελεί την ιδανική βάση για τους συνεργάτες μας προκειμένου να αναπτύξουν για τους πελάτες τους σύγχρονες κάθετες λύσεις για καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση και διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Sunsoft, μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο κλάδο, επέλεξε να βασιστεί στην αξιόπιστη πλατφόρμα της Microsoft προκειμένου να απευθυνθεί στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις εστίασης, μέσω μιας νέας επιχειρηματικής εφαρμογής υψηλών επιδόσεων»

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC