Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Αndroid App Store με "ροζ" προγράμματα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εφαρμογών για το λειτουργικό σύστημα της Google, το Android Market, αναπτύσσεται συνεχώς φιλοδοξώντας να φτάσει την επιτυχία του App Store της Apple. Κι έως τώρα η βιομηχανία του σεξ παραμένει εκτός από το Android Market.

Παρόλο που η "ροζ" αγορά αποτελεί ένα δυναμικό μοχλό ανάπτυξης για πολλούς τομείς της οικονομίας, οι όροι χρήσης των App Stores της Apple και της Google απαγορεύουν τη πώληση πορνογραφικού software από τα καταστήματα τους.

Αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα με την Apple, καθώς το App Store είναι μια πλατφόρμα που ανέπτυξε και διαχειρίζεται η ίδια, τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά για τα smartphones βασισμένα σε Android.

H Google έχει αφήσει ανοικτό τον πηγαίο κώδικα του Android, επιτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών που δεν παρέχονται από το Android Market. Όπως είναι οι εφαρμογές της εταιρείας MiKandi, η οποία έχει θέσει σε λειτουργία ένα App Store το οποίο πουλά αποκλειστικά προγράμματα για ενήλικες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε ένα αρχείο στο APK format και να το εγκαταστήσετε στο Android κινητό σας. Ακολούθως θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών, οι οποίες είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. Περισσότερο στοιχεία για το App Store για ενήλικες μπορείτε να δείτε στο μικρό βίντεο που σας επισυνάπτουμε παρακάτω.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC