Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

LG M62: ψυχαγωγία στο έπακρο

H LG Electronics παρουσίασε τη νέα σειρά οθονών LG M62, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια μοναδική λύση που ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο, ενώ χάρη στον ξεχωριστό λεπτό σχεδιασμό και το γυαλιστερό φινίρισμα της ταιριάζει απόλυτα σε κάθε μοντέρνο σπίτι.

Η LG M62 είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τηλεόρασης και οθόνης Η/Υ με υψηλή ποιότητα εικόνας, η οποία αναμένεται να αποτελέσει κέντρο ψυχαγωγίας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή High Definition περιεχομένου, βιντεοπαιχνίδια, ψηφιακές φωτογραφίες και πολλές ακόμα εφαρμογές multimedia .

Η νέα σειρά οθονών LG M62 διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T συμβατό με αναπαραγωγή τηλεοπτικού σήματος MPEG4, το οποίο προσφέρει υψηλότερη ποιότητα από την κωδικοποίηση σε MPEG2. Επιπλέον, η LG συμπεριέλαβε μια πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η M62 αναπαράγει με μεγάλη ευκολία περιεχόμενο multimedia.

Για παράδειγμα, η LG M62 μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικά μέσα αποθήκευσης ή φωτογραφικές μηχανές, για την προεπισκόπηση φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια.

Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς που διαθέτουν Full HD ανάλυση είναι ιδανικά για την αναπαραγωγή ταινιών Blu-ray και βιντεοπαιχνιδιών, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας στη μέγιστη δυνατή ανάλυση. Η LG M62 διαθέτει χρόνο απόκρισης 5ms, έτσι ώστε η δράση επί της οθόνης να είναι πιο ζωντανή από ποτέ και οι ταινίες, οι αθλητικές εκπομπές και τα βιντεοπαιχνίδια να μετατρέπονται σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Επίσης, η λειτουργία δυναμικού ελέγχου της αναλογίας οθόνης, εξασφαλίζει απόλυτη ευκρίνεια του προβαλλόμενου περιεχομένου, είτε οι χρήστες επιλέγουν την ευρεία απεικόνιση 16:9, είτε τη συμβατική 4:3.

Παράλληλα, η LG Μ62 μπορεί να αναπαράγει ή να απεικονίζει μια πληθώρα format ήχου και εικόνας απευθείας από τη θύρα USB, χάρη στη λειτουργία “USB Quick View”, που καθιστά πανεύκολη τη διαδικασία διαχείρισης φωτογραφιών και μουσικής χωρίς τη χρήση Η/Υ.

Eπιπλέον η LG M62 προσφέρει πολλές δυνατότητες όταν χρησιμοποιείται μαζί με Η/Υ, καθώς είναι προσαρμοσμένη για multimedia εφαρμογές αλλά και εξειδικευμένες εργασίες. Οι θύρες HDMI, DVI-D και D-Sub, προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στη σύνδεση με οποιοδήποτε Η/Υ, ενώ τα υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα ηχεία και οι πολλαπλές είσοδοι ήχου, εξασφαλίζουν ότι η M62 μπορεί να αποδώσει άριστα ως ένα σύστημα ήχου Hi-Fi.

Η LG Μ62 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει σε μικρούς χώρους, συνδυάζοντας το στυλ και τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η προσεγμένη εμφάνιση και οι λεπτές γραμμές της ενισχύονται από το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η M62 αναδεικνύεται σε κάθε χώρο, ενώ είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το ντεκόρ.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί από τους σχεδιαστές της LG στην κατασκευή της, καθώς το κάτω μέρος του πλαισίου της οθόνης βαθμιαία γίνεται διαφανές, προσδίδοντας την αίσθηση ότι η οθόνη «αιωρείται» πάνω από τη στρογγυλή βάση της. Επιπλέον, το πλήκτρο ενεργοποίησης και τα υπόλοιπα εξωτερικά πλήκτρα ελέγχου παραμένουν κρυφά όταν βρίσκονται σε κατάσταση αδράνειας και δεν χρησιμοποιούνται, συμπληρώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την πολυτελή εμφάνιση που διαθέτει.

Τέλος η νέα σειρά οθονών LG Μ62 διαθέτει την λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Φωτεινότητας (Auto Brightness), προσφέροντας πολύ καλή ποιότητα εικόνας σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν χρησιμοποιείται. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει την αυτόματη βελτιστοποίηση της φωτεινότητας βάσει του φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου και του περιεχομένου που προβάλλεται στην οθόνη, διασφαλίζοντας έτσι μια πιο άνετη θέαση, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η LG M62 διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών από 18,5 έως 27 ίντσες, προσφέροντας μια ιδανική λύση για παρακολούθηση HD εκπομπών, ταινιών Blu-ray, προεπισκόπηση φωτογραφιών και κειμένων αλλά και βιντεοπαιχνιδιών, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χώρο.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC