Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

Η "καρδιά" της HTC χτυπά στην Αθήνα

Η HTC Corporation προχώρησε πρόσφατα σε ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στις περιοχές της ΝΑ Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής (SEEMENA). Διαχειριζόμενο συνολικά 33 χώρες το αρμόδιο τμήμα της HTC έχει έδρα την Αθήνα.

Όπως επισημάνθηκε από τον κο Νικήτα Γλύκα, Regional Director της HTC για τις προαναφερόμενες γεωγραφικές περιοχές:

«Η Ελλάδα αποτελεί business hub για ολόκληρη την περιοχή SEEMENA, καθώς αποτελεί το κέντρο της περιοχής αυτής, ακόμη και γεωγραφικά. Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός, ότι μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα δραστηριοποίησης σε 16 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, η HTC Corporation εμπιστεύτηκε στο γραφείο της Αθήνας, την παρουσία της σε ακόμη 17 χώρες της Μέσης Ανατολής και Β. Αφρικής. Πέρα, όμως, από τη διεθνή δραστηριότητα του νεοσύστατου τμήματος της HTC, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στην αγορά των smartphones και σε αυτή την τάση έχουμε σκοπό να επενδύσουμε το επόμενο διάστημα».

Ευρύτερα, σε ό,τι αφορά στη στρατηγική της HTC για το επόμενο διάστημα, ο κος Γλύκας εξήγησε ότι το επιχειρησιακό μοντέλο, που εφαρμόζει η εταιρία ως σήμερα, δεν θα αλλάξει και στόχοι της παραμένουν:

-Η διαρκής ενίσχυση της μάρκας HTC

-Η διεύρυνση της βάσης των χρηστών της


-Η εποικοδομητική υποστήριξη των τοπικών συνεργατών της


Υπενθυμίζεται ότι η HTC ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση 4 νέων μοντέλων κινητών συσκευών και στην Ελλάδα και ειδικότερα των HTC Tattoo, HTC Touch2, HTC HD2 και HTC Hero. Πρόκειται για προηγμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες, στοχεύοντας στην ενίσχυση της σχέσης των σύγχρονων καταναλωτών με το κινητό τους τηλέφωνο.

Η διευρυμένη προϊοντική σειρά της HTC δεν απευθύνεται μόνο σε εξειδικευμένους χρήστες ή επαγγελματίες, αλλά καλεί ακόμη περισσότερους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις προηγμένες λειτουργίες των συσκευών και τα πλεονεκτήματα της κινητής συνδεσιμότητας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC