Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

Το GTA IV σε συλλεκτική έκδοση με το Xbox 360

Το τελευταίο μέρος της δημοφιλούς σειράς Grand Theft Auto για Xbox 360 είναι πλέον διαθέσιμο σε ένα αποκλειστικό πακέτο περιορισμένης έκδοσης. Το συγκεκριμένο blockbuster περιλαμβάνει μία κονσόλα Xbox 360 Elite, το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City και το αρχικό παιχνίδι Grand Theft Auto IV.

Το “Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City” απαρτίζεται από τα δύο τελευταία επεισόδια του GTA IV αποκλειστικά για “Xbox – The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony”.

Στο “The Lost and Damned”, οι παίκτες παίρνουν μια γεύση της Liberty City καθώς ο Johnny, βετεράνος της διαβόητης συμμορίας μηχανόβιων The Lost, εμπλέκεται σε έναν αμείλικτο πόλεμο επικράτησης με αντίπαλες συμμορίες που μάχονται για να αποκτήσουν τον έλεγχο μίας πόλης διχασμένης από τη βία και τη διαφθορά.

Στο "The Ballad of Gay Tony", η Liberty City προσφέρει μια γερή δόση από όπλα, λάμψη και μαφία. Υποδυόμενοι τον Luis Lopez, part-time κακοποιό και full-time βοηθό του θρυλικού επιχειρηματία της νύχτας Tony Prince (επίσης γνωστού ως «Gay Tony»), οι παίκτες ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί μεταξύ οικογένειας και φίλων και παλεύουν με το δίλημμα του ποιος είναι αληθινός και ποιος ψεύτικος, σε έναν κόσμο όπου όλοι και όλα έχουν την τιμή τους.

Το μοναδικό αυτό πακέτο διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 279,99 ευρώ.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC