Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα GPS της TomTom

Η TomTom ανακοίνωσε την άφιξη των πολυβραβευμένων TomTom ONE και TomTom XL στην Ελλάδα. Οι συσκευές φέρνουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων TomTom που εκτιμώνται από οδηγούς σε όλο το κόσμο, όπως:

-αξεπέραστη ευκολία στη χρήση

-προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες κυκλοφορίας για ασφαλέστερη οδήγηση

-ιδιαίτερα συμπαγή σχεδιασμό με τη βάση EasyPort για εύκολη τοποθέτηση και μεταφορά

-ενισχυμένη απόδοση ήχου

-τους πιο ανανεωμένους χάρτες και μοναδική τεχνολογία TomTom Map Share

-πληθώρα κορυφαίων στον κλάδο χαρακτηριστικών ασφαλείας

-υψηλής ποιότητας φινίρισμα σε μαύρο χρώμα

-προσωποποίηση μέσω της εφαρμογής TomTom HOME για την ανταλλαγή αρχείων

«Οι συσκευές TomTom ONE και TomTom XL προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης για τους Έλληνες οδηγούς, συμπεριλαμβάνοντας τα μοναδικά αγαπημένα χαρακτηριστικά της TomTom όπως την τεχνολογία Map Share, την προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες και τη βάση τοποθέτησης EasyPort», αναφέρει ο ο κ. Luca Tammaccaro, Αντιπρόεδρος της TomTom για την Ιταλία και τη νοτιοανατολική Ευρώπη. «Φέρνουμε στην Ελλάδα την υψηλής ποιότητας πλοήγηση σε ανταγωνιστικές τιμές και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να επιτύχουμε στην Ελλάδα την ηγετική θέση που έχουμε σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Βάση EasyPort
Η βάση TomTom EasyPort έχει έναν μοναδικό, ευέλικτο σχεδιασμό, επιτρέποντας στο χρήστη να στερεώσει τη συσκευή TomTom με ασφάλεια στην επιθυμητή θέση στο παρμπρίζ, χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό, μηχανικό σύστημα συγκράτησης. Όταν φτάσει στον προορισμό του, ο χρήστης μπορεί να το απομακρύνει εύκολα και γρήγορα, με ένα γύρισμα, όταν φεύγει από το όχημα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει στον οδηγό να διπλώνει τη βάση πάνω στη συσκευή TomTom – και να απομακρύνει ολόκληρη την μονάδα, χωρίς να ανησυχεί για τη μεταφορά της βάσης χωριστά. Λόγω του μικρού μεγέθους της συσκευής και της βάσης μαζί, η εύρεση ενός εύκολου και ασφαλούς χώρου αποθήκευσης σε μια τσάντα, δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Τεχνολογία TomTom Map Share
Οι χρήστες των νέων TomTom ONE και TomTom XL θα επωφεληθούν από τη μοναδική τεχνολογία TomTom Map Share, με εκατομμύρια διορθώσεις και βελτιώσεις διαθέσιμες κάθε μήνα από τη δικτυακή κοινότητα χρηστών της TomTom. Αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν αλλαγές στα ονόματα δρόμων, στα όρια ταχύτητας, περιορισμούς στις στροφές, στην κίνηση των δρόμων και εμπόδια σε αυτούς, καθώς και αλλαγές σε σημεία ενδιαφέροντος (POI) όπως αλλαγές τηλεφωνικών αριθμών.

Η τεχνολογία Map Share επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν διορθώσεις στους δικούς τους χάρτες άμεσα πάνω στη συσκευή τους, καθώς και να δεχτούν τις διορθώσεις από άλλους χρήστες μέσω του δωρεάν λογισμικού για τον υπολογιστή –TomTom HOME.

Η TomTom έχει τη μεγαλύτερη κοινότητα δορυφορικής πλοήγησης στον κόσμο με περίπου 35 εκατ. χρήστες, και η τεχνολογία Map Share διασφαλίζει ότι οι οδηγοί με συσκευή TomTom μπορούν να έχουν πάντα τους πιο ενημερωμένους χάρτες και πληροφόρηση εκ των έσω από τους κατοίκους κάθε περιοχής.

Οδήγηση με προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες
Το χαρακτηριστικό προηγμένης καθοδήγησης στις λωρίδες της TomTom, κάνει την πλοήγηση σε δύσκολες διασταυρώσεις ή τη διάσχιση πολλαπλών λωρίδων ασφαλέστερη. Δίνει στους οδηγούς έγκαιρα φωνητικές οδηγίες και καταδεικνύει σαφώς τη λωρίδα ή την έξοδο που πρέπει να ακολουθήσουν στην οθόνη της συσκευής, με αποτέλεσμα καλύτερη αίσθηση του περιβάλλοντα χώρου.

Δυνατές και καθαρές φωνητικές οδηγίες
Ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με την ασφάλεια έχει δείξει τη σπουδαιότητα των ηχητικών οδηγιών πλοήγησης για την ασφάλεια στους δρόμους. Τα TomTom ONE και TomTom XL περιλαμβάνουν ένα μεγάλου μεγέθους, προηγμένο σύστημα ήχου, που διασφαλίζει ότι οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται δυνατά και καθαρά σε όλες τις περιπτώσεις ανεξάρτητα από οποιοδήποτε θόρυβο υπάρχει στο σύνηθες περιβάλλον ενός κινούμενου αυτοκινήτου.

Εγγύηση τελευταίων εκδόσεων χάρτη και δωρεάν ενημερώσεις χάρτη
Οι φορητές συσκευές πλοήγησης TomTom έχουν εγκατεστημένους τους τελευταίους χάρτες κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ωστόσο οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι αν κυκλοφορήσει κάποιος νέος χάρτης κατά τις πρώτες 30 ημέρες χρήσης της καινούργιας συσκευής τους, δικαιούνται να κατεβάσουν δωρεάν τον τελευταίο χάρτη, μέσω του λογισμικού TomTom HOME. Για τις συσκευές XL, η TomTom θα παρέχει στους πελάτες έναν ολόκληρο χρόνο με δωρεάν ανανεώσεις, προσφέροντας κάθε χάρτη που κυκλοφορεί δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

Η ασφάλεια ως προτεραιότητα
Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη όλων των προϊόντων TomTom. Τα καινούργια TomTom ONE και TomTom XL έρχονται με κατανοητά χαρακτηριστικά ασφάλειας, ώστε οι οδηγοί να έχουν άμεση πρόσβαση σε βοηθητικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το δρόμο όπου και αν πηγαίνουν.

Το διευρυμένο μενού επειγόντων περιστατικών «Βοήθησέ με!» περιλαμβάνει πληροφορίες όπως αριθμούς για επείγοντα περιστατικά και μηχανικές βλάβες, οδηγίες προς το πλησιέστερο νοσοκομείο, συμβουλές συντήρησης του αυτοκινήτου και οδηγίες πρώτων βοηθειών. Προηγμένες ρυθμίσεις ασφάλειας επίσης επιτρέπουν στο χρήστη να θέτει τις δικές του απαιτήσεις σχετικά με προειδοποιήσεις ταχύτητας, ρυθμιζόμενα διαστήματα διαλειμμάτων από την οδήγηση και τις επιλογές ρυθμίσεων της συσκευής.


Οι καινούργιες συσκευές TomTom ONE και TomTom XL έρχονται με:

-Το πιο ανανεωμένο μενού χρήστη της TomTom με υψηλής ποιότητας εικονίδια.

-Αντίστοιχης αισθητικής μαύρη βάση τοποθέτησης EasyPort που διπλώνει εύκολα για να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη.

-Ενισχυμένη κάλυψη χάρτη συμπεριλαμβανομένης μιας τοπικής έκδοσης με τους χάρτες Tele Atlas και Geointelligence της Ελλάδας και ένα Ευρωπαϊκό μοντέλο με χάρτες της Tele Atlas για 45 χώρες.

-Τεχνολογία TomTom Map Share ώστε οι χρήστες να μπορούν άμεσα να πραγματοποιούν διορθώσεις στη συσκευή τους και να τις μοιράζονται με άλλους.

-Το TomTom HOME, το δωρεάν λογισμικό για υπολογιστή, για να φροντίζει να είναι οι συσκευές των χρηστών πάντα ενημερωμένες. Καινούργιοι χάρτες ή εκδόσεις λογισμικού μπορούν να εγκατασταθούν και οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τις συσκευές τους εγκαθιστώντας και ανταλλάσσοντας καινούργιο και διασκεδαστικό περιεχόμενο όπως φωνές και εικονίδια αυτοκινήτου.

-Το TomTom μενού επειγόντων περιστατικών «Βοήθησέ με!» και διευρυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να βοηθήσουν σε περίπτωση ενός μεγάλου αριθμού δυσκολιών, συμπεριλαμβάνοντας άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών και βοήθειας στο δρόμο.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Το TomTom ONE περιλαμβάνει μια οθόνη 3,5 ιντσών, καινούργια εμφάνιση και το τελευταίο λογισμικό πλοήγησης της TomTom.

-H συνιστώμενη τιμή λιανικής του TomTom ONE Ελλάδος είναι €119

Το TomTom XL προσφέρει όλες τις βασικές χρήσεις του TomTom ONE και έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη αφής 4.3 ιντσών για βελτιωμένη αίσθηση του περιβάλλοντα χώρου του οδηγού.

-H συνιστώμενη τιμή λιανικής του TomTom XL Ελλάδος είναι €149
-H συνιστώμενη τιμή λιανικής του TomTom XL Ευρώπης είναι €199

Τα καινούργια TomTom ONE και TomTom XL θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα από το Νοέμβριο του 2009.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC