Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

CYTA: συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας

Με εντατικούς ρυθμούς θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά η επέκταση της Cyta στην ελληνική αγορά, όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος και Ανώτερος Διευθυντής της Cyta Κύπρου κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας της εταιρείας. Η Cyta ανακοίνωσε παράλληλα την έναρξη δραστηριότητας από τον Νοέμβριο και στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σταθμό για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Ειδικότερα, προχωρώντας σε ένα σύντομο απολογισμό για το 2009, ο κ. Αχιλλέως επεσήμανε τα εξής :

«Η χρονιά που διανύουμε θεωρούμε ότι υπήρξε ενδεικτική όσον αφορά στη μελλοντική μας πορεία στην Ελλάδα. Με την ανάληψη του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας αντιμετωπίσαμε προκλήσεις στις οποίες ανταποκριθήκαμε δυναμικά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη. Σε αυτόν τον ένα χρόνο εμπορικής λειτουργίας δοκιμαστήκαμε, αντέξαμε, υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας και κυρίως, αποδείξαμε τις δυνάμεις μας.

Με τους συνδρομητές μας να υπερβαίνουν σήμερα τους 45.000 και με ρυθμό ανάπτυξης σε νέες συνδέσεις από τους υψηλότερους στην αγορά, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι η μάρκα μας σημαίνει κάτι για τον καταναλωτή. Πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα τόσο της επένδυσής μας σε ιδιόκτητες υποδομές και ποιοτικές υπηρεσίες, όσο και της τακτικής μας να φροντίζουμε τη σχέση μας με τον πελάτη και μετά την πώληση.

Την εμπειρία που αποκτήσαμε στην ελληνική αγορά αξιοποιούμε ήδη στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, όπου επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Πιστεύουμε ότι η ειλικρίνειά μας απέναντι στον πελάτη, η σκληρή δουλειά και οι εντατικές προσπάθειες για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας θα πείσουν και το κοινό της Θεσσαλονίκης να μας εμπιστευθεί».

Με αφορμή την είσοδο στο νομό, τόσο ο Πρόεδρος της Cyta, κ. Στάθης Κιττής, όσο και ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Φώτιος Σαββίδης, στάθηκαν στη σοβαρότητα της παρουσίας της Cyta στην ελληνική αγορά και στις άριστες προδιαγραφές που διαθέτει για ένα ανεξάρτητο και κερδοφόρο μέλλον στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κιττής υπογράμμισε: «Οι βάσεις της μητρικής και η απόλυτη στήριξή της τόσο σε τεχνογνωσία όσο και σε οικονομικούς πόρους υπήρξαν εφαλτήριο για να κτιστεί αυτό για το οποίο σήμερα, ένα μόλις χρόνο μετά, νιώθουμε όλοι υπερήφανοι. Σε μια αγορά εξαιρετικά ανταγωνιστική την οποία χαρακτηρίζει η έντονη τάση συγχωνεύσεων και εξαγορών στο χώρο αποδείξαμε ότι μία εταιρεία μπορεί, όταν γνωρίζει πως, να σταθεί μόνη της δίπλα στους υπόλοιπους παρόχους».

Ο κ. Σαββίδης συμπλήρωσε με τη σειρά του ότι η Cyta Κύπρου έχει παράδοση στην επιτυχία, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την πολύ καλή πορεία της και στην Ελλάδα: «Στην Κύπρο είμαστε ο κορυφαίος πάροχος. Στην Ελλάδα ήδη ξεπεράσαμε τους αρχικούς στρατηγικούς στόχους, γεγονός που μας ενθαρρύνει να διεκδικήσουμε με αξιώσεις μία θέση ανάμεσα στους πρώτους. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά, αν και ώριμη, παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC