Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

Το Champions League του Βόλεϊ αποκλειστικά στο Conn-x TV

Τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του Volleyball CEV Indesit Champions League 2009-2010 ανδρών και γυναικών απέκτησε το Conn-x TV. Έτσι, οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες, οι σπουδαιότερες ομάδες και η σημαντικότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του βόλεϊ, έρχονται αποκλειστικά στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV, από την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009. Οι αγώνες θα μεταδίδονται από τα τρία αποκλειστικά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει το Conn-x TV, τα Conn-x TV Sport 1, Sport 2 και Sport 3.

Στους άνδρες, Ολυμπιακός (Α’ Όμιλος) και Παναθηναϊκός (Ε’ Όμιλος), υπερασπίζονται την φετινή σεζόν τα ελληνικά χρώματα, δείχνοντας πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για τον φετινό τίτλο, με τις υπόλοιπες 22 ομάδες της ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Παραδοσιακοί αντίπαλοι προερχόμενοι από 14 ευρωπαϊκές χώρες, ρίχνονται στη μάχη του φιλέ, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να διαδεχθούν την ιταλική Τρεντίνο, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, στον τελικό με τον Ηρακλή.

Στις γυναίκες, 16 ομάδες από 8 διαφορετικές χώρες, βαδίζουν για το final 4 της διοργάνωσης, στα χνάρια που άφησε την περυσινή σεζόν, η πρωταθλήτρια ιταλική Μπέργκαμο.

Συναρπαστικό θέαμα, εκπληκτικά καρφιά, εντυπωσιακά σερβίς και απίστευτες άμυνες, συνθέτουν το πάζλ της νέας σεζόν του Champions League Volley, ζωντανά και αποκλειστικά στο Conn-x TV.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC