Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

Apple Magic Mouse: διαθέσιμος ο driver για τα Windows

Όταν η Apple κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο το νέο της ποντίκι Magic Mouse, το οποίο διαδέχθηκε το Mighty Mouse, δεν υπήρχε driver για τα Windows. Μια κατάσταση που άλλαξε χθες όταν η Apple κυκλοφόρησε ένα update για το Bootcamp (το πρόγραμμα που επιτρέπει το φόρτωμα των Windows σε Macs με επεξεργαστές της Intel) το οποίο περιείχε κι ένα νέο Bluetooth driver. Στο τελευταίο κρύβεται κι ένας driver του Magic Mouse για τα Windows.

Αν αυτός ο driver συμπεριλήφθηκε στο update από παράβλεψη της εταιρείας ή αν πρόκειται απλά για ένα driver που ενσωματώθηκε και παραμένει ανενεργός μέχρι την κυκλοφορία ενός μεγάλου update του Bootcamp που θα εμφανιστεί τον Ιανουάριο παραμένει ακόμα άγνωστο. Όπως και να' χει κάποιοι περίεργοι hackers από το Uneasy Silence κατάφεραν να εντοπίσουν αυτό τον driver και να τον κάνουν extract.

Αυτόν τον ανεπίσημο Windows driver για το Magic Mouse μπορείτε να τον κατεβάσετε στην 32μπιτη ή την 64μπιτη έκδοση του. Ωστόσο, καθώς δεν έχει πάρει την επίσημη έγκριση από την Apple, δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι θα λειτουργεί σωστά στα Windows.

ΠΗΓΗ: uneasysilence.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC