Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Τον Ιούνιο του 2010 θα κυκλοφορήσει το Office 2010

H νέα σουίτα γραφείου Office 2010 της Microsoft θα μπει στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούνιο του 2010. Αυτό αναφέρεται σε ένα σχετικό δημοσίευμα του Neowin.net. Η διάθεση της σουίτας μέσω των MSDN και TechNet θα ξεκινήσει πιθανόν νωρίτερα.

Με το Office 2010 η Microsoft θα εισάγει ένα νέο μοντέλο διακίνησης. Έτσι στους υπολογιστές των κατασκευαστών που αποτελούν συνεργάτες της Microsoft και οι οποίοι θα πωλούνται με προεγκαταστημένα τα Windows, θα περιέχεται και το Office Starter 2010. Αυτή η έκδοση αποτελείται από τα Word 2010 και Excel 2010, με περιορισμένες, ωστόσο, λειτουργίες ενώ θα αντικαταστήσει τα Microsoft Works. Η χρηματοδότηση αυτής της δωρεάν προσφοράς θα γίνεται μέσω της ενσωμάτωσης διαφημίσεων.

Παράλληλα με την έναρξη διάθεσης του Office 2010, η Microsoft θα παρουσιάσει και τις web εφαρμογές της, οι οποίες έρχονται να ανταγωνιστούν τα Google Apps. Σε αυτές τις διαδικτυακές εφαρμογές της Microsoft θα περιέχονται εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint και OneNote. H Microsoft θέλει να πλασάρει τις παραπάνω online εφαρμογές ως συμπλήρωμα της σουίτας γραφείου και όχι ως κάτι που θα την αντικαθιστά. Θα κυκλοφορήσουν, δε, τόσο σε μια δωρεάν όσο και σε μια εμπορική έκδοση για εταιρείες.

Η Microsoft έχει ξεκινήσει ήδη τη διάθεση της δωρεάν έκδοσης beta του Office 2010.

ΠΗΓΗ:NeoWin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC