Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Τεράστιο χάμπουργκερ για τα … Windows 7

Η Microsoft Iαπωνίας σε συνεργασία με τη αλυσίδα καταστημάτων Fast Food "Burger King" προέβη σε μια εντελώς πρωτότυπη κίνηση μάρκετινγκ. Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας των Windows 7 στην αγορά, οι πελάτες του Burger King μπορούν να γευτούν ένα "Windows 7 Whopper". Αυτό είναι ένα ειδικό παρασκευασμένο χάμπουργκερ που περιέχει επτά μπιφτέκια και το οποίο πωλείται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι πρώτοι 30 πελάτες του καταστήματος μπορούσαν να αποκτήσουν το χάμπουργκερ στην ειδικά μειωμένη τιμή των 777 γιέν, κάτι που αντιστοιχούσε σε περίπου 5,6 ευρώ. Η κανονική τιμή του burger είναι βέβαια 1.450 γιέν, ήτοι περίπου 10,5 ευρώ.

Βέβαια για να μπορέσει να φάει κανείς αυτό το χάμπουργκερ θα πρέπει να πεινάει πάρα πολύ και να έχει γερό στομάχι. Φανταστείτε ότι ζυγίζει 770 γραμμάρια ενώ σας δίνει 2.120 θερμίδες, τόσες όσες περίπου χρειάζεστε για μια ημέρα.

Επιπλέον θα πρέπει να έχει κανείς και …μεγάλο στόμα καθώς το πάχος του είναι 13 εκατοστά. Όσοι Ιάπωνες, πάντως, θέλουν να το δοκιμάσουν έχουν λίγες μέρες καιρό καθώς μετά τις 28 Οκτωβρίου θα εξαφανιστεί από τα μενού του Burger King Ιαπωνίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC