Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Storage & Virtualization Day

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Storage & Virtualization Day που διοργανώθηκε από την Sun Microsystems με την συμμετοχή των Oracle και Symantec, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009 στο ξενοδοχείο King George. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα ανώτατα στελέχη των τριών εταιριών καθώς και περισσότερα από 150 στελέχη πληροφορικής του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν από Έλληνες και ξένους ειδικούς για τις τεχνολογικές καινοτομίες που προσφέρει η Sun στην αγορά των προϊόντων Storage και Virtualization, τις βέλτιστες πρακτικές ILM και τις πρωτοποριακές λύσεις Οpen Storage.

Επίσης ο κ. Γιώργος Μπουρμάς της Oracle, παρουσίασε τη λύση Exadata v2, που κατασκευάστηκε στην βάση της πρόσφατης συνεργασίας των δύο εταιρειών. Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Αντώνης Γιαννάς από την Symantec που παρουσίασε τα προϊόντα της που λειτουργούν συμπληρωματικά για τις τεχνολογίες της Sun.

Ο κ. Αργύρης Μπακλέζος, Γενικός Διευθυντής της Sun Microsystems στην Ελλάδα, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιτυχία της ημερίδας, δήλωσε: “Η Sun διαθέτει αυτήν την στιγμή ένα πληρέστατο storage portfolio, που προσφέρει εξαιρετικές τεχνολογικές καινοτομίες.
Οι πελάτες παγκοσμίως αναγνωρίζουν το λειτουργικό και επιχειρησιακό πλεονέκτημα που τους προσφέρουν αυτές οι νέες τεχνολογίες και μας τιμούν με την προτίμησή τους - παράδειγμα ότι σε μια απο τις γειτονικές ανεπτυγμένες αγορές, η Sun αυτή την στιγμή κατέχει την 1η θέση σε πωλήσεις storage ανεξαρτήτως τύπου προϊόντος. Στοχεύουμε εξ'ίσου ψηλά και για την ελληνική αγορά.”

Οι παρουσιάσεις των ομιλητών της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://gr.sun.com/sunnews/events/2009/oct/storage_virtualization_day/agenda.html.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC