Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

Μιλήστε με εικόνες με το Sony Ericsson Satio

To πολυαναμενόμενο Satio κυκλοφορεί στην Ελλάδα και εμπλουτίζει κάθε εμπειρία που είχατε έως τώρα από το κινητό σας αφού σας επιτρέπει να μιλάτε με...εικόνες. Φωτογραφίστε σκηνές από την καθημερινότητά σας, "ανεβάστε" αμέσως την φωτογραφία στο αγαπημένο σας social networking site και σχολιάστε την με τους υπόλοιπους φίλους σας που θα την δούνε.

H φωτογραφική μηχανή 12,1MPixels με εστίαση αφής και φλας δίνει ασύγκριτη ποιότητα στις εικόνες της καθημερινότητάς σας, ενώ όλα γίνονται πιο εύκολα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές για τα πιο δημοφιλή social networking sites. Έτσι μπορείτε να βλέπετε συνέχεια το προφίλ και τα updates των φίλων σας στην οθόνη του κινητού σας.

Διασκεδάστε βλέποντας ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και video clips στη μεγάλη οθόνη αφής 3,5". Επιλέξτε τις αγαπημένες σας λειτουργίες και το μενού που σας εξυπηρετεί και απολαύστε τα αγαπημένα σας multimedia. .

Το Satio είναι ένα από τα τρία πρώτα κινητά της νέας κατηγορίας κινητών Entertainment Unlimited της Sony Ericsson. Το Aino και Yari αναμένονται μέσα τις επόμενες ημέρες.

Το Satio υποστηρίζει τα δίκτυα GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSDPA 850/900/2100 και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: μαύρο, ασημένιο και μπορντό.ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC