Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Aτελείωτα reboot από τo upgrade των Vista στα Windows 7

Στο forum τεχνικής υποστήριξης της Microsoft υπάρχουν διαμαρτυρίες χρηστών, στους οποίους δεν πέτυχε η αναβάθμιση από τα Vista στα Windows 7. Το πρόβλημα που αναφέρουν είναι ότι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ο υπολογιστής κάνει boot συνεχώς χωρίς να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των Windows 7.

Στo σχετικό post "Windows 7 - Install Message - Upgrade Unsuccessfull" συμμετέχει και ένας τεχνικός της Microsoft, κάτι που σημαίνει ότι η Microsoft ερευνά τα προβλήματα που αναφέρονται από τους χρήστες. Που από ότι φαίνεται πρέπει να είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι χρήστες, το upgrade από τα Vista στα Windows 7 λειτουργεί αρχικά κανονικά. Περίπου στα δύο τρίτα της διαδικασίας, το upgrade διακόπτεται με το μήνυμα λάθους ότι απέτυχε και ότι στο σύστημα θα επανέλθουν τα Windows Vista. Αντί αυτού ο υπολογιστής κάνει boot, η διαδικασία upgrade ξεκινά από την αρχή, διακόπτεται ωστόσο, το σύστημα μπουτάρει ξανά κ.ο.κ.

Σε μια καταχώρηση της Knowledge Base της Microsoft υπάρχει μια υπόδειξη για το τι μπορεί να κάνετε αν "κρεμάσει" η εγκατάσταση των Windows 7. Μια υπόδειξη που ωστόσο δεν φαίνεται να βοηθά όλους όσους έχουν το προαναφερθέν πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC