Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

Επίσημο ντεμπούτο για το Motorola Droid

Πλέον είναι επίσημο: Η Motorola παρουσίασε και επίσημα το νέο κινητό τηλέφωνο Android (2.0) στο αμερικανικό site της. Φήμες για το εν λόγω μοντέλο, που ήταν γνωστό και ως Sholes, είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Συμφωνά με το αμερικανικό site της Motorola, το Droid διαθέτει μια οθόνη αφής των 3,7", ανάλυσης 480x854pixels. Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με LED φλας καλύπτει τις φωτογραφικές ανάγκες των κατόχων του κινητού, ενώ μια κάρτα μνήμης των 16GB προσφέρει άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Κατά τα άλλα το νέο κινητό έχει διαστάσεις 60x116x14 χιλιοστά και ζυγίζει 169 γραμμάρια.

Εκτός αυτού υποστηρίζει το WLAN, διαθέτει GPS και αισθητήρα θέσης, ενώ έχει και ένα βύσμα των 3,5mm για σύνδεση των ακουστικών. Ανάμεσα στον υπόλοιπο εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται ένα πλήρης πληκτρολόγιο και η υποστήριξη της φωνητικής καθοδήγησης.

Το QuickOffice σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε τις δραστηριότητες στο γραφείο σας, ενώ ο επεξεργαστής του "τρέχει" στα 550MHz.

Το νέο κινητό τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Νοεμβρίου από την αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon σε τιμή κοντά στα 200 δολάρια.

Η τελευταία δημοσίευσε ένα πεντάλεπτο βίντεο όπου παρουσιάζει το Droid. Αυτό το βίντεο σας το επισυνάπτουμε παρακάτω.ΠΗΓΗ:Motorola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC