Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Τι θα φορέσετε σήμερα; Μήπως ένα …iPhone;

Δύο τρελαμένοι με την τεχνολογία αμερικανοί σχεδίασαν ένα ασυνήθιστο κουστούμι για να γιορτάσουν το Χάλοουϊν (Halloween)*. Φόρεσαν στην κυριολεξία ένα iPhone και μάλιστα ένα που λειτουργεί κανονικά! Για να το πετύχουν χρειάστηκαν 3 εβδομάδες σκληρής δουλειάς, ενώ το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Στην τεράστια οθόνη του "iPhone κουστουμιού" απεικονίζονται όλα τα περιεχόμενα ενός κανονικού iPhone (το οποίο συνδέεται με αυτή την οθόνη). Έτσι μπορεί να απεικονίζεται το μενού του κινητού, η ψηφιακή πυξίδα ή απλά η ώρα. Αλλά και τα παιχνίδια και η μουσική που παίζει. Το μόνο που δεν διαθέτει η τεράστια οθόνη κουστούμι είναι οι λειτουργίες αφής.

Για να τροφοδοτήσουν την οθόνη με την ενέργεια που απαιτείται, οι δύο freaks - που είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο πριν δύο χρόνια - χρησιμοποίησαν μια μπαταρία αυτοκίνητου.

Κάθε "iPhone κουστούμι" ζυγίζει περίπου 40 κιλά. Το μικρό βίντεο που σας επισυνάπτουμε παρακάτω δείχνει τη λειτουργικότητα της οθόνης όπως και το τρόπο που "φοριέται".

* Η ημέρα του Halloween γιορτάζεται στις ΗΠΑ την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής, τα παιδιά μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι "τρομαχτικό" και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά. Πρόκειται για μια γιορτή που θυμίζει τις Αποκριές αλλά διαφέρει στο ότι έχει μια πιο "μυστικιστική" χροιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC