Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

H LG χορηγός της πρώτης "TEDx" στην Ελλάδα

Η LG Electronics ήταν χορηγός του TEDx Athens (Technology – Entertainment – Design), στο πλαίσιο υποστήριξης των καινοτόμων πρωτοβουλιών που αφορούν την τεχνολογία και τη διάδοση των πρωτοπόρων ιδεών! Για τις ανάγκες της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Microsoft Hellas στις 22 Οκτωβρίου, η LG παρείχε τεχνολογικό εξοπλισμό και λύσεις για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και τη διευκόλυνση των ομιλητών.

To TEDx Athens (http://www.tedxathens.com), διοργανώθηκε στο πλαίσιο του επιτυχημένου διεθνούς ετήσιου θεσμού TED, ο οποίος συγκεντρώνει διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και του Design, με στόχο την ανταλλαγή και διάδοση ιδεών, απόψεων, δημιουργικότητας, εφευρετικότητας και φαντασίας, στους τρεις πιο σημαντικούς κλάδους της ζωής μας, που συλλογικά διαμορφώνουν το μέλλον μας.

Η φετινή διοργάνωση – η πρώτη για την Ελλάδα - είχε θέμα «Ο Κόσμος αλλάζει, είμαστε έτοιμοι;» και φιλοξένησε ένα κοινό που αποτελούνταν κυρίως από επιχειρηματίες, πανεπιστημιακούς, εκπροσώπους του διαδικτύου και των social media, bloggers και φοιτητές.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές, περιλαμβάνονταν οι κ.κ. Θωμάς Μυλωνάς (Designer, βραβευμένος από το Business Week ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας για το 2007), Νικήτας Καστής (Διευθυντής του Ιδρύματος Λαμπράκη και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού δικτύου ΜΕΝΩΝ), Βύρωνας Ρηγινός (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Datalex S.A. και ενεργός πολίτης), και Κατερίνα Αϋφαντή (διακεκριμένη νέα επιστήμονας της Νανοτεχνολογίας), καθώς επίσης και πολλοί ξένοι βραβευμένοι ομιλητές.

Για τις ανάγκες προβολής κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η LG Electronics Hellas διέθεσε δύο τηλεοράσεις LCD 32” LH7030 - με τεχνολογία TruMotion 100Hz για ταχύτερη απόκριση και πεντακάθαρη εικόνα - και δύο τηλεοράσεις LCD BorderlessΤΜ 42” SL8000, με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED και μοναδική λεπτή seamless σχεδίαση. Επιπλέον, η εταιρεία παρείχε ένα mini notebook LG X120-L και ένα notebook LG R510-SAP15HS, για τη διεξαγωγή των παρουσιάσεων από τους ομιλητές.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC