Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Νέο FNAC: εγκαίνια στις 11 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με φήμες που ήρθαν στα αυτιά μας, το νέο κατάστημα της Fnac στο κέντρο της Αθήνας θα κάνει τα εγκαίνια του στις 11 Νοεμβρίου. H πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος θα συνοδευτεί με μοναδικές προσφορές. Ακούγεται, δε, ότι ειδικά για τη μέρα των εγκαινίων θα πωλείται το PS3 με 50 ευρώ έκπτωση, ήτοι από τα 299 στα 249 ευρώ. Καθόλου άσχημα, αρκεί να ...προλάβετε :).

To νέο κατάστημα της Fnac θα βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι στην οδό Μητροπόλεως και θα αποτελείται από τέσσερις ορόφους, συνολικής έκτασης 2.800 τετραγωνικών μέτρων. Όταν μπει σε πλήρη λειτουργία εκτιμάται ότι θα κάνει πωλήσεις της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Το νέο Fnac θα απασχολεί περίπου 75 εργαζόμενους, μερικοί από τους οποίους θα μεταφερθούν από τα άλλα δύο καταστήματα. Αλλά και στο site της Fnac έχουν βγει αγγελίες (βλ. νέες θέσεις εργασίας) όπου ζητούνται άτομα για το κατάστημα του κέντρου.

Στα πλάνα της εταιρείας είναι η δημιουργία δύο νέων καταστημάτων το χρόνο, ώστε να φτάσει τα 8-10 καταστήματα πανελληνίως έως το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC