Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Epson Stylus Photo PX810FW: κομψός και "έξυπνος"

Η Epson παρουσίασε το νέο Epson Stylus Photo PX810FW, ένα φωτογραφικό εκτυπωτή 4-σε-1 ιδανικό για το σύγχρονο σπίτι. Προσφέρει δυνατότητες fax, υψηλής ανάλυσης φωτογραφικής εκτύπωσης, scanning, αντιγραφής και ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi. Είναι μικρός σε μέγεθος με μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ ενσωματώνει υψηλή τεχνολογία.

Ο Julian Maddock, Product Manager, Epson Europe, σχολίασε σχετικά: “Ο PX810FW είναι ο πιο εξελιγμένος εκτυπωτής της αγοράς για οικιακούς χρήστες. Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη αφής 19.8εκ για ευκολία στη χρήση και συνδυάζει υπερσύγχρονη τεχνολογία με κομψότητα. Με ενσωματωμένο Wi-Fi και συνδεσιμότητα Ethernet, ο PX810FW είναι ιδανικός για οικιακή χρήση.”

Εκτός από ποιότητα στην εκτύπωση, ο PX810FW διαθέτει και κομψό σχεδιασμό, ενώ ενσωματώνει και μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών. Για παράδειγμα, προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης στις δύο πλευρές του χαρτιού για οικονομία. Διαθέτει αυτόνομο τροφοδότη χαρτιού για ευκολία στη χρήση του fax, του scanner και του φωτοτυπικού για πολλές σελίδες. Η ύπαρξη διαφορετικών υποδοχών για Α4 ή φωτογραφικό χαρτί, που ενεργοποιούνται αυτόματα ανάλογα με τη χρήση, και η δυνατότητα να εκτυπώνει αυτόματα σε CDs και DVDs τον καθιστούν ακόμα πιο πρακτικό.

Επιπλέον, επιτρέπει την προβολή και επεξεργασία των εικόνων απευθείας από την κάρτα μνήμης μέσω της οθόνης αφής και εκτύπωσης απευθείας από φωτογραφικές μηχανές συμβατές με PictBridge και λογισμικό OCR (Optical Character Recognition) για σκανάρισμα κειμένου. Ο εκτυπωτής συνοδεύεται από ένα Epson Photo Paper Pack που περιλαμβάνει Epson Premium Glossy Photo Paper διαστάσεων 10x15cm, 13x18cm και A4.

Ο Epson Stylus Photo PX810FW χρησιμοποιεί την τεχνολογία εκτύπωσης Epson Micro Piezo, η οποία σε συνδυασμό με τα μελάνια Epson Claria Photographic Ink υπόσχεται ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες με φωτεινά χρώματα που ξεπερνούν σε ποιότητα και τις εκτυπώσεις εργαστηρίου. Οι φωτογραφίες έχουν διάρκεια ζωής 98 χρόνια σε κορνίζα και πάνω από 200 χρόνια σε άλμπουμ , ενώ ο εκτυπωτής λειτουργεί με ξεχωριστά μελάνια ανά χρώμα ώστε να αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC