Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Bioshock 2: νέο trailer δείχνει τα όπλα

Η 2K Games δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι βολών α' προσώπου "Bioshock 2". Σε αυτό μπορεί να δει κανείς το οπλοστάσιο που ως "Big Daddy" θα κουβαλά μαζί του στο παιχνίδι. Μεταξύ αυτών και ένα πολυβόλο τεσσάρων ταχυτήτων.

Στο "Bioshock 2" ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του πρώτου Big Daddy. Και εξαιτίας του βαριού εξοπλισμού δεν θα μπορεί να κινηθεί γρήγορα, γι' αυτό θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός απέναντι στους αντιπάλους του.

Φυσικά και η "Little Sister" δηλώνει παρόν στο παιχνίδι, την οποία είτε μπορείτε να την "αγνοήσετε" είτε να την "υιοθετήσετε". Αν επιλέξετε το τελευταίο θα πρέπει να συνηθίσετε σε ένα είδος περίεργης συμβίωσης. Ο "Big Daddy" προστατεύει, το "μικρό κορίτσι" μαζεύει ADAM, τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα "πλασμίδια" σας .

Βέβαια η συμβίωση με την "Little Sister" έχει και τα μειονεκτήματα της.Καθώς αυτή θα αποτελέσει το νέο εχθρό στο Bioshock 2. Και δεν είναι μόνο ισχυρή αλλά και πανέξυπνη. Επιπλέον κατέχει τα μυστικά της τηλεκίνησης και μέσω αυτής μπορεί να μετακινήσει αντικείμενα στον αέρα και να εκσφενδονίζει με ορμή κατά του "Big Daddy".

To "Bioshock 2" θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου 2010.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC