Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Η Apple βάλλει με τηλεοπτικά σποτ κατά των Windows 7

Από την Πέμπτη τα Windows 7 έχουν μπει στα ράφια των καταστημάτων ανά τον κόσμο. Αυτό αποτελεί από μόνο του αιτία για πολλούς χρήστες να αγοράσουν ένα νέο υπολογιστή. Κάτι που η Apple θέλει να εκμεταλλευτεί για να προβάλει το δικό της λειτουργικό σύστημα. Έτσι από χθες η Apple προβάλει τρία νέα διαφημιστικά σποτ στην αμερικανική τηλεόραση, με τα οποία επιχειρεί να πείσει τους εν δυνάμει αγοραστές να προτιμήσουν τους Mac.

Στο πρώτο βίντεο, με τον τίτλο "Get a Mac: Broken Promises" δίνεται βαρύτητα στις φρούδες υποσχέσεις της Microsoft, όπου κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο της λειτουργικό σύστημα υπόσχεται ότι θα ανήκουν στο παρελθόν όλα τα προβλήματα των προηγούμενων εκδόσεων.
Τα άλλα δύο διαφημιστικά σποτ αναφέρονται σε όσους εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας αναβάθμισης με την αγορά ενός νέου υπολογιστή. "Γιατί να μην αγοράσει κανείς ένα σύστημα το οποίο αποτελεί το νούμερο ένα όσον αφορά τη φιλικότητα του προς το χρήστη" αποτελεί το απόφθεγμα και των δύο σποτ, υπονοώντας, φυσικά, έναν Mac.Όπως είναι γνωστό λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο των Windows 7 στην αγορά, η Apple είχε ανακοινώσει τη νέα της γενιά iMacs. Εκτός από την ενσωμάτωση ταχύτερου hardware, στα highlights των νέων προϊόντων της Apple συμπεριλαμβάνονταν και το Magic Mouse. Ένα ποντίκι που δεν διάθετε πλήκτρα και πρόσφερε, αντί αυτών, μια multitouch επιφάνεια χειρισμού του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC