Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Ζέτα Δούκα:"Έχω πάνω μου κάτι σημαντικό που κοστίζει 32,90 ευρώ..."

Ζέτα Δούκα που πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές τηλεοπτικό σήριαλ "Λάκης ο γλυκούλης" επέλεξε η WIND Tellas για να προβάλει τη νέα της υπηρεσία "Tellas double play no limit". Στο σχετικό τηλεοπτικό σποτ εμφανίζεται η ηθοποιός να λέει "Έχω πάνω μου κάτι διπλό, εντελώς καινούργιο και σημαντικό για μένα που κοστίζει μόνο 32,90 ευρώ. Μπορείτε να το βρείτε;" Και όχι δεν είναι ούτε τα γυαλιά που κρατά στα χέρια της ούτε κάτι άλλο πιο ...απόκρυφο.

Είναι το Tellas double play no limit όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια του διαφημιστικού σποτ.

Αναλυτικά η νέα υπηρεσία Tellas Double Play Νο Limit προσφέρει στους συνδρομητές:

- Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά σε Ελλάδα (αστικά και υπεραστικά)

- Απεριόριστη χρήση Internet (ADSL) έως και 24Mbps

Eπιπλέον, παρέχεται δωρεάν ο ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi ADSL modem/router) και μία σειρά ψηφιακών δυνατοτήτων όπως: αναγνώριση κλήσης, απόκρυψη, φραγή, προώθηση, αναμονή-κράτηση.

Επιπλέον το Tellas Double Play No Limit μπορεί να συνδυαστεί με κινητό WIND προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στους συνδρομητές:

- Έκπτωση 10€ το μήνα στο λογαριασμό του κινητού τους για πάντα εφόσον ανήκουν σε ατομικό πρόγραμμα

- Έκπτωση 20€ το μήνα στο λογαριασμό του κινητού τους για πάντα εφόσον ανήκουν σε οικογενειακό πρόγραμμα

Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση). Για περισσότερες πληροφορίες, για τα χαρακτηριστικά και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Tellas Double Play No Limit οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Tellas στο www.tellas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC