Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Τέσσερα νέα διαφημιστικά σποτ για τα Windows 7

Λίγες μέρες μετά το παίξιμο του πρώτου διαφημιστικού σποτ, η Microsoft επανήλθε παίζοντας χθες στην αμερικανική τηλεόραση τέσσερα νέα clips, τα οποία προβάλουν τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος.Στο πρώτο clip, με την ονομασία "Personalization: Your PC, Your Style", προβάλλονται με ένα χιουμοριστικό τρόπο οι σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής του desktop στα γούστα σας.

Στο δεύτερο σποτ, με φέρει τον τίτλο "Aero Shake: Shake Away the Clutter", εξηγείται η λειτουργία Aero Shake των Windows 7, εμφανίζοντας στο background ένα γήπεδο ράγκμπι και τους παίκτες μιας ομάδας.
Το τρίτο διαφημιστικό clip ασχολείται με το Windows Media Center και έχει τον τίτλο "TV Where and When You Want It". Εδώ προβάλλονται κυρίως οι λειτουργίες εγγραφής που προσφέρει το νέο λειτουργικό σύστημα.Στο τέταρτο και τελευταίο βίντεο, με τον τίτλο "Windows 7: Your PC, your life", προβάλλονται οι δυνατότητες που σας δίνει το νέο λειτουργικό σύστημα να συνθέσετε μουσική ή να φτιάξετε τις δικές σας ταινίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC