Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Windows 7: το δεύτερο διαφημιστικό σποτ με τη μικρή Kylie

H Microsoft έπαιξε ένα ακόμα διαφημιστικό σποτ για τα Windows 7 στην αμερικανική τηλεόραση, το οποίο επιχειρεί να πείσει τους Αμερικανούς για τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού της συστήματος.Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η 4,5 χρονών Kylie, η οποία πήρε θετικά σχόλια για το πρώτο της σποτ για τα Windows 7, το οποίο παίχθηκε πριν λίγες ημέρες στην αμερικανική τηλεόραση. Στο background παίζει το soundtrack της αμερικανικής σειράς "A-Team".

Όπως και στο πρώτο σποτ η μικρή Kylie δημιουργεί στο notebook του μπαμπά της μια παρουσίαση για το νέο λειτουργικό σύστημα, χρησιμοποιώντας εικόνες από χαριτωμένα ζωάκια και αποφθέγματα από κριτικές του ειδικού τύπου για τα Windows 7. Γι' αυτό το σκοπό χρησιμοποιεί το Windows Live Movie Maker. Με αυτό τον τρόπο η Microsoft θέλει, επιπλέον, να δείξει την προστιθέμενη αξία που έχουν για τους χρήστες των Windows τα δωρεάν Windows Live Tools.

Το νέο διαφημιστικό σποτ αποτελεί μέρος μιας ευρείας διαφημιστικής καμπάνιας για τα Windows 7, η οποία, στο πλαίσιο της επίσημης κυκλοφορίας τους στις 22 Οκτωβρίου, επιχειρεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC