Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

WIND: Δωρεάν φορητοί υπολογιστές και μοναδικές προσφορές

Δωρεάν φορητούς υπολογιστές και μοναδικές προσφορές για σύνδεση στο ίντερνετ προσφέρουν αποκλειστικά στους μαθητές Α’ Γυμνασίου τα καταστήματα WIND. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία καλεί τους γονείς αποκλειστικά των μαθητών Α’ Γυμνασίου από 1 Οκτωβρίου να επισκεφτούν τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα και να προμηθευτούν εντελώς Δωρεάν τον φορητό υπολογιστή που χορηγείται μέσω της Δράσης «Ψηφιακή Τάξη».

Οι μαθητές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προσφορές με φορητούς υπολογιστές Asus ενώ η WIND προσφέρει στους γονείς των μαθητών που μετέχουν στη Δράση «Ψηφιακή Τάξη» επιπλέον Δωρεάν σύνδεση στο Ίντερνετ. Συγκεκριμένα:

- με κάθε υπολογιστή Asus Eee PC 1005HA –Μ (οθόνη 10‘’), η WIND προσφέρει επιπλέον μία επίπεδη LCD οθόνη LG 19 ιντσών, ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο Labtec

- με κάθε υπολογιστή Asus Eee PC 1101HA (οθόνη 11,6‘’) η WIND προσφέρει επιπλέον ένα πολυμηχάνημα Epson, ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο Labtec

Οι υπολογιστές πληρούν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προβλέπονται από το υπουργείο και έχουν προεγκατεστημένο εκπαιδευτικό λογισμικό που αφορά στα μαθήματα της Α’ Γυμνασίου το οποίο περιλαμβάνει σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και το σύνολο των βιβλίων του Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η WIND, αναγνωρίζοντας τον πρωταρχικό ρόλο των νέων τεχνολογιών για τη σύγχρονη εκπαίδευση, πραγματοποιεί κάθε χρόνο, από το 2001, δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών της Ελλάδας σε μια προσπάθεια να μειώσει το ψηφιακό χάσμα αλλά και να ενισχύσει την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στην εκπαίδευση. Μέχρι σήμερα έχει εξοπλίσει 320 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.wind.com.gr ή επισκεφθείτε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC