Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Toshiba Qosmio X500: με Core-i7 και Blu-ray

Η Toshiba ανακοίνωσε το νέο Qosmio X500, ένα notebook που όσον αφορά το εξοπλισμό του φαντάζει πιο ισχυρό ακόμα και από ένα υπολογιστή desktop. To Qosmio X500 διατίθεται με έναν επεξεργαστή Intel Core-i7 στα 2,8GHz, μνήμη DDR3 έως τα 8GB και μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 250MNV, εξοπλισμένη με 1GB μνήμη. Επιπρόσθετα χρησιμοποιεί δύο σκληρούς δίσκους των 500GB και έναν Blu-ray Recorder.

H πλήρως HD οθόνη του έχει μέγεθος 18,4 ίντσες και λειτουργεί σε ανάλυση 1.920x 1.080 στο 16:9 format. Εκτός αυτού το notebook υποστηρίζει το upscaling για τα DVDs. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και μια έξοδος ΗDMI.

Κατά τα άλλα υποστηρίζει το Bluetooth 2.1+EDR, διαθέτει ένα συνδυαστικό USB 2.0/eSata και 3 θύρες USB 2.0, μέσω των οποίων μπορείτε να φορτίσετε συσκευές όταν το notebook είναι κλειστό.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς έχουμε να κάνουμε με ένα ισχυρό notebook, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βλέπετε ταινίες HD ή για να παίζετε παιχνίδια. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά προς το τέλος Οκτωβρίου σε τιμή που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Toshiba. To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι ...φθηνό.

ΠΗΓΗ:slashgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC