Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Οι πρώτες εικόνες από το νέο Tablet PC της Microsoft

Λίγο μετά την κυκλοφορία φημών για την κατασκευή ενός νέου Tablet PC από την Microsoft με την ονομασία Courier, διέρρευσε στο δίκτυο ένα βίντεο και μερικές εικόνες γι' αυτό. Η νέα συσκευή θυμίζει περισσότερο μια μεγάλη ατζέντα (ή έναν ebook reader αν προτιμάτε) παρά ένα Tablet PC, ενώ αποτελείται από δύο οθόνες αφής των επτά ιντσών - τις οποίες μπορείτε να χειριστείτε είτε με μια γραφίδα είτε με τα δάκτυλα σας.

Ανάμεσα στις δύο οθόνες βρίσκεται ένα μόνο κουμπί, το οποίο η Microsoft ονομάζει "Home". Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα του Gizmodo, το Courier βρίσκεται σε μια προχωρημένη φάση πρωτοτύπου. Επιπλέον το πρωτότυπο που αποκαλύπτει το Gizmodo αποτελεί ένα μόνο από τα πολλά, πάνω στα οποία εργάζεται η Microsoft.

Το όλο project διευθύνει ο J. Allard, ο οποίος και είναι ο υπεύθυνος του τμήματος Entertainment & Devices της εταιρείας.

Ενδεχομένως η Microsoft να μην έχει ανακοινώσει τίποτα για το νέο tablet που ετοιμάζει, περιμένοντας να δει τι θα κάνει η Apple με το δικό της tablet, για το οποίο κυκλοφορούν φήμες εδώ και καιρό.

ΠΗΓΗ:Gizmodo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC