Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Symantec Technology Day 2009

Η Symantec διοργανώνει το Symantec Technology Day, στις 20 Οκτωβρίου 2009, στην Αίγλη Ζαππείου, όπου θα παρουσιάσει λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σήμερα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των υπεύθυνων πληροφορικής επιχειρήσεων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα καθώς των συνεργατών της Symantec για τις νέες τεχνολογικές τάσεις στον τομέα της προστασίας των δεδομένων έτσι ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν με ασφάλεια τον κόσμο της πληροφορίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Αθανάσιος Βαβάτσικος, Διευθυντής Ελλάδος της Symantec Ελλάδος, ενώ αμέσως μετά ο κ. Marco Riboli, Vice President and General Manager Mediterranean Region, θα αναφερθεί στο όραμα της εταιρίας για τις νέες τεχνολογικές τάσεις στους τομείς Enterprise Security & Management καθώς και Data Centre Optimization.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλες ενότητες με θέμα Data Protection, Management and Recovery και Security & Systems Management, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για ανάλυση των παραπάνω τεχνολογικών τομέων αλλά και για συζήτηση σχετικά με την υλοποίηση των τεχνολογιών σε πραγματικό περιβάλλον.

Το Symantec Technology Day πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενημέρωσης των στελεχών πληροφορικής σχετικά με τις νέες τεχνολογικές λύσεις που βελτιώνουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.emea.symantec.com/gk/techday.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC