Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

PCTV picoStick: το πιο μικρό ψηφιακό TV-tuner του κόσμου

H PCTV Systems παρουσίασε με το PCTV picoStick, το μικρότερο, όπως ισχυρίζεται, stick ψηφιακής τηλεόρασης του κόσμου. Το stick έχει μήκος 35 χιλιοστά, τουτέστιν είναι πιο μικρό ακόμα και από ένα κοινό σπίρτο. Το πάχος του, των 12 χιλιοστών, το κάνει λίγο πιο λεπτό από ένα κέρμα του ενός σεντ. Μόλις, δε, το τοποθετήσετε στη θύρα USB, θα δείτε να ...εξαφανίζεται το μισό τμήμα στο εσωτερικό του PC ή του notebook σας.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το TV stick προσφέρει πολύ καλή ποιότητα λήψης και μάλιστα με μια ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Τα τηλεοπτικά προγράμματα μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε σε Full Screen είτε σε ένα παράθυρο και στο μέγεθος που επιθυμείτε. Ανάμεσα στις υποστηριζόμενες λειτουργίες είναι ο προγραμματισμός εγγραφής μέσω του EPG (Εlectronic Program Guide) και το Timeshift (ήτοι το πάγωμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής και η συνέχεια της από το σημείο που την σταματήσατε ).

Επιπλέον υποστηρίζεται μια πληθώρα video format, όπως είναι τα MPEG-1 MPEG-2,MPEG-4 H.264 (AVC) όπως και το DivX.Το PCTV picoStick διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά με μια μίνι τηλεσκοπική κεραία όπως και το πρόγραμμα TVCenter 6. Κοστίζει περίπου 60 ευρώ.

ΠΗΓΗ:PCTV Systems

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC