Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η HP συμμετέχει στη «Ψηφιακή Τάξη» του υπουργείου Παιδείας

Η HP συμμετέχει στη Δράση «Ψηφιακή Τάξη» παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους δικαιούχους της συγκεκριμένης Δράσης του υπουργείου Παιδείας να αποκτήσουν ένα από τα τρία νέα netbooks της εταιρίας.

Η δράση για την «Ψηφιακή Τάξη» και η διανομή των μαθητικών υπολογιστών σε 126.000 μαθητές της Α' Γυμνασίου, υλοποιείται στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής της Κυβέρνησης μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013) με στόχο την ενσωμάτωση σύγχρονου εξοπλισμού Η/Υ στην εκπαιδευτική διαδικασία και την εξοικείωση των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες. Η απόκτηση του netbook γίνεται απλά με την εξαργύρωση του κουπονιού αξίας 450€, που έχουν προμηθευτεί οι μαθητές από τα σχολεία τους, σε όλα τα καταστήματα πώλησης υπολογιστών.

Η νέα σειρά netbooks περιλαμβάνει τα μοντέλα Compaq Mini 110c-1030 (Black Swirl), HP Mini 110-1150 (White Swirl) και HP Mini 110-1160 (Pink Chic). Τα mini της HP διατίθενται σε τρία διαφορετικά σχέδια και χρώματα, είναι εξαιρετικά εύχρηστα χάρη στο μικρό τους βάρος, διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους και αναμένεται να αποτελέσουν το ιδανικό εργαλείο εκμάθησης για όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου.

Η χρήση Η/Υ και η άμεση πρόσβαση στο Διαδίκτυο των μαθητών θα βοηθήσει στην βελτίωση των δεξιοτήτων τους, ενισχύοντας παράλληλα τη διαδικασία εκμάθησης.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC