Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Halo 3: ODST Ultimate console

Παράλληλα με την κυκλοφορία της συλλεκτικής έκδοσης του Xbox 360 με το Forza Motorsport 3, η Microsoft ανακοίνωσε και τη διάθεση της συλλεκτικής έκδοσης του Xbox 360 με το Halo 3:ODST.

Το Halo 3:ODST, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για Xbox 360 από τη διακεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης Bungie, προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της επικής ιστορίας του HALO 3, μέσα από τα μάτια ενός στρατιώτη της μονάδας ειδικών δυνάμεων ODST (Orbital Drop Shock Trooper).

Η νέα λειτουργία συνεργασίας πολλών παικτών του Xbox, Firefight, έρχεται να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των παικτών, καθώς αγωνίζονται να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη της κατακερματισμένης ομάδας τους αλλά και να ανακαλύψουν τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την εισβολή των Covenant στη Νέα Μομπάσα.

Έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να αναλάβουν το ρόλο μίας ομάδας ODST και να πολεμήσουν μαζί ενάντια στις ορδές εχθρών σε αυξανόμενα επίπεδα δυσκολίας. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα δίνει μία νέα διάσταση στο πολυσύνθετο, αχανές σύμπαν του Halo που παίκτες από όλο τον κόσμο γνωρίζουν και λατρεύουν εδώ και οκτώ σχεδόν χρόνια.

Το πακέτο Halo 3: ODST Ultimate Console περιέχει μία κονσόλα Elite, το παιχνίδι Halo ODST, το Halo 3 και μία πρώτη γεύση του Halo Reach Beta – όπου αποκαλύπτεται η ιστορία του Halo. Διατίθεται ως περιορισμένη έκδοση, η οποία κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα, στη λιανική τιμή των €279,99 .

Για τα τελευταία νέα του παιχνιδιού και αναλυτικές πληροφορίες για την ομάδα μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.xbox.com/el-GR/games/splash/h/HALO3odst/.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC