Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Συλλεκτική έκδοση του Forza Motorsport 3

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία σε περιορισμένη διαθεσιμότητα του Xbox 360 Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle. Διαθέσιμο αποκλειστικά για Xbox 360, το Forza Motorsport 3 είναι το απόλυτο παιχνίδι racing: για όσους λατρεύουν τα “πειραγμένα” αυτοκίνητα, αλλά και για αυτούς που απλά ονειρεύονται πώς θα ήταν να οδηγούσαν «με τέρμα τα γκάζια».

Με την υποστήριξη γραφικών υψηλής ευκρίνειας HD και ρεαλιστικότατη απόδοση των κανόνων της φυσικής, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν περισσότερα από 400 από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα στον πλανήτη σε παραπάνω από 100 από τις πιο διάσημες πίστες του κόσμου, αλλά και σε εξωτικές διαδρομές από ολόκληρη την υφήλιο.

Το Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle, που θα «πατήσει γκάζι» στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη στις 23 Οκτωβρίου, διαθέτει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από ποτέ άλλοτε με σκληρό δίσκο 250GB, δύο ασύρματα χειριστήρια Xbox 360, καθώς και ένα Xbox 360 Headset και μία Standard Edition του Forza Motorsport 3. Όλα αυτά στα 329,99 ευρώ και σε περιορισμένες ποσότητες.

Για τα τελευταία νέα και μία εκτενέστερη περιήγηση στο παιχνίδι μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://forza.xbox.com.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC