Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αρχειοθετήστε DVDs και παιχνίδια με τον IntelliScanner

Οι τρελαμένοι με τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά διακρίνονται για τη εξαιρετική επιμέλεια τους και τις οργανωτικές τους ικανότητες. Με μια εξαίρεση: δυσκολεύονται να ταξινομήσουν τις συλλογές τους με τις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα παιχνίδια της κονσόλας και τα πολλά βιβλία τους. Για να τους βοηθήσει η εταιρεία "IntelliScanner" κυκλοφόρησε ένα νέο scanner στην αμερικανική αγορά, που βοηθά όχι μόνο στην ταξινόμηση αλλά και στην αποθήκευση στον υπολογιστή όλου αυτού του αρχείου.

Ο IntelliScanner Classic διαβάζει τα barcode που υπάρχουν στα DVDs, στις συσκευασίες παιχνιδιών, στα βιβλία και περιοδικά και στέλνει αυτές τις πληροφορίες στον υπολογιστή.

Ένα σχετικό πρόγραμμα αξιολογεί τα δεδομένα και δημιουργεί μια λίστα με όλα τα DVDs, παιχνίδια και συναφή που έχουν σκαναριστεί, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να τα ταξινομήσετε όπως θέλετε. Βέβαια η ταξινόμηση των DVDs και παιχνιδιών στο ράφι συνεχίζει να παραμένει ένα δικό σας καθήκον, όμως, τουλάχιστον θα μπορείτε να ξέρετε τι έχετε στη συλλογή σας.

Το IntelliScanner Classis μπορείτε να τον παραγγείλετε αντί 99 δολαρίων από το site του κατασκευαστή. Οι μαθητές πρέπει να πληρώσουν μόνο 79 δολάρια για να τον αποκτήσουν.

ΠΗΓΗ:slashgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC