Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Designo MS: οθόνες κομψοτεχνήματα από την ASUS

Η ASUS παρουσίασε την ολοκαίνουρια, υπέρλεπτη σειρά οθονών Designo MS - που συνίστανται από τα μοντέλα MS246/ 236/ 227/ 226/ 202 - καταφέρνοντας να συνδυάσει το στυλ με την πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Η λογική πίσω από το σχεδιασμό της σειράς Designo MS είναι εμπνευσμένη από τη δυαδική κατάσταση (binary state), ενσωματώνοντας μια σειρά αντίθετων στοιχείων, όπως οι αριθμοί 1 και 0, οι ευθείες γραμμές και οι κύκλοι, το μαύρο και το άσπρο, σε μια ultra-slim οθόνη πάχους 16.5mm.

Το μοναδικό στασίδι σε σχήμα στεφάνης βασίζεται στην τεχνολογία Ergo-Fit, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κλίση της οθόνης χρησιμοποιώντας ένα μόνο δάχτυλο.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της σειράς Designo MS τοποθετεί την οθόνη στο ύψος των ματιών του χρήστη, για μια άνετη και παραγωγική χρήση διπλών οθονών, όταν χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική οθόνη του notebook. Καταπλήσσει και για την οπτική ποιότητά της με Full HD 1080p, λόγο αντίθεσης 50,000:1, χρόνο ανταπόκρισης 2ms, την τεχνολογία ASUS Splendid Video Intelligence και όλα αυτά με επιπλέον εξοικονόμηση ρεύματος της τάξεως του 40%.

ΗΙGHLIGHTS
- Υπέρλεπτη, με Πάχος μόλις 16.5mm
- Κομψός, γεωμετρικός σχεδιασμός που συνδυάζει τις ίσιες γραμμές με τις καμπύλες
- Γυαλιστερό φινίρισμα στο Χρώμα του μαύρου Του πιάνου
- LED Πλήκτρα Αφής
- Στασίδι σε σχήμα στεφάνης
- Λευκό περλέ πίσω πλαίσιο
- Φιλική προς το περιβάλλον

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC