Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ασυνήθιστο case από την Thermaltake

Η Thermaltake κυκλοφόρησε στην αγορά ένα νέο, ιδιαίτερα εντυπωσιακό case, το οποίο ανάπτυξε σε συνεργασία με την BMW Designworks. Ο λόγος για το Thermaltake Level 10 case, στο οποίο δεν στοιβάζονται όλα τα hardware συστατικά ενός υπολογιστή στο κέντρο του, αλλά κάθε συστατικό μπαίνει σε μια ξεχωριστή θέση, στην περιφέρεια του case.

Τo Level 10 case προσφέρει χώρο για οκτώ κάρτες επέκτασης, έξι θέσεις για δίσκους των 3,5" ή 2,5" και τρεις για οπτικά drives.

Επιπλέον διαθέτει τέσσερεις υποδοχές USB και μια eSATA.Oι επιμέρους περιοχές του case μπορούν να ανοίξουν ξεχωριστά μεταξύ τους, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλο το case για να αλλάξετε ένα συστατικό.

Ο κατασκευαστής έχει λάβει μέριμνα και για τη βέλτιστη ψύξη. Το case διαθέτει ένα κάθετο αγωγό απαγωγής της θερμότητας, ενώ ένας πρόσθετος ανεμιστήρας των 140mm, o οποίος βρίσκεται μπροστά, "ρουφά" ψυχρό αέρα μέσα στο case στις 1.000 περιστροφές ανά λεπτό. Πίσω βρίσκεται ένας ακόμα ανεμιστήρας των 120mm που λειτουργεί με 1.300 περιστροφές ανά λεπτό, σκοπός του οποίου είναι να διώξει το ζεστό αέρα έξω από το case.

Μια, τοποθετημένη στο πλαίσιο, μπάρα LED δίνει ένα επιπλέον στιλιστικό τόνο στο ασυνήθιστο case. To διαστάσεων 61,4x31,8x66,6cm Thermaltake Level 10 case, αποτελείται από αλουμίνιο και ζυγίζει 21,37 κιλά. Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Οκτώβριο σε τιμή περίπου 700 δολάρια.

Το ακόλουθο βίντεο δείχνει το Thermaltake Level 10 case εν δράση, όπως και κάποιους από τους σχεδιαστές του να μιλάνε γι' αυτό.ΠΗΓΗ:maximumpc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC