Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Οικολογικό Bluetooth headset

To πράσινο δεν έχει να κάνει μόνο με τους οικολόγους, αλλά εμφανίζεται όλο και περισσότερο σε οικολογικά προϊόντα, τα οποία είτε κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά είτε φορτίζονται με ηλιακή ενέργεια. Ένα τέτοιο "πράσινο" gadget είναι το νέο Bluetooth Headset της Brando, το οποίο φορτίζεται μέσω των ηλιακών κυψελών που ενσωματώνει. Όποιος δεν θέλει να περιμένει τις ηλιόλουστες μέρες (Φθινόπωρο γαρ) για να …ακούσει, τότε μπορεί να φορτίσει το headset μέσω του USB ή ενός εξωτερικού τροφοδοτικού.

Άλλωστε οι ηλιακές κυψέλες δεν μπορούν να παράγουν τόσο πολύ ενέργεια για να τροφοδοτήσουν σε πραγματικό χρόνο το headset με ρεύμα - θα πρέπει να τα αφήσετε να λιαστούν για καμία ώρα πριν μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε. Μετά θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πέντε ώρες συνεχής λειτουργίας.

Με εξαίρεση τις ηλιακές κυψέλες το νέο headset δεν διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο. Όπως και τα υπόλοιπα διαθέτει φίλτρο εξάλειψης του θορύβου του περιβάλλοντος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με δύο συσκευές. Κατά τα άλλα ζυγίζει 13,1 γραμμάρια ενώ κοστίζει 66 δολάρια.

ΠΗΓΗ:geekygadgets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC