Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Νέος σύμβουλος μάρκετινγκ στην ΑΝΟΔΟ

Τη συνεργασία της με τον κ. Γιάννη Π. Τριανταφύλλου σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας ανακοίνωσε η ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, το γραφείο του κ. Τριανταφύλλου αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών μάρκετινγκ & επικοινωνίας της εταιρείας και την ενημέρωση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας.

«Η συνεργασία με την ΑΝΟΔΟ, αντιπρόσωπο της ADOBE σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 15 χρόνια, αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόκληση, ιδιαίτερα σε μια περίοδο, όπου η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών είναι η λέξη κλειδί για την ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Τριανταφύλλου αναφερόμενος στη συνεργασία.

«Η ποιότητα ήταν και είναι η στρατηγική μας σε μια αγορά που αλλάζει και στρέφεται όλο και περισσότερο σε εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικότητες. Η τάση αυτή αποτελεί για μας μια ευκαιρία, να διευρύνουμε τη διείσδυση στην αγορά των καινοτόμων λύσεων της ADOBE και να αναβαθμίσουμε με νέα ποιοτικά πρότυπα τις υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρουμε στους επαγγελματίες της οπτικής επικοινωνίας, ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται», προσέθεσε ο κ. Δημακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε.

Ο κ. Γιάννης Π. Τριανταφύλλου είναι ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη μάρκετινγκ γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στις ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης και έχει εργαστεί τα τελευταία 17 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες προμηθευτές του κλάδου στην Ελλάδα, την Τουρκία και τις χώρες της Βαλκανικής αλλά και ως εξειδικευμένος σύμβουλος σε θέματα οργάνωσης, μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης σε επιχειρήσεις έντυπης επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC