Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Κατά 65% έτοιμο το Gran Turismo 5

Το Gran Turismo 5 εξελίσσεται στο μεγαλύτερο project ανάπτυξης εξομοιωτή αγώνων ταχύτητας στην ιστορία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Από το Μάρτιο του 2005 εργάζεται πυρετωδώς για την ανάπτυξη του μια πολυπληθής ομάδα της Polyphony Digital. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η τελευταία στο πρόσφατο Tokyo Game Show 2009, το παιχνίδι είναι κατά …65% έτοιμο.

Θα περιέχει πάνω από 950 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και μοντέλα με σύγχρονους ηλεκτροκινητήρες και υβριδικούς κινητήρες. Σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων θα χρησιμοποιηθεί μια νέα Physic engine, η οποία θα εξομοιώνει με όσο το δυνατό μεγαλύτερο βαθμό ρεαλισμού τις συγκρούσεις και τις ζημιές που προκαλούνται από αυτές.

Όσον αφορά στους αγώνες ταχύτητες αυτοί θα διεξάγονται σε 20 διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ το παιχνίδι θα προσφέρει 70 συνολικά πίστες. Επιπλέον ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά game modes. Στο arcade mode θα μπορεί να οδηγήσει είτε μόνος είτε με την οθόνη χωρισμένη στα δύο για να βλέπει δύο αμάξια. To GT mode θα προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσει μια καριέρα και να τρέξει σε πίστες σε όλο τον κόσμο.

Στο online mode θα κοντράρονται έως 16 οδηγοί μεταξύ τους. Οι πρόσθετες ενσωματωμένες λειτουργίες chat και community, όπως και μια νέα δυνατότητα να στείλετε video με το replay ενός αγώνα στο Youtube, προσφέρει στους online οδηγούς διάφορους τρόπους επικοινωνίας.

Το Gran Turismo 5 θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 3 Μαρτίου 2010 αποκλειστικά για το Playstation 3. Ακόμα παραμένει άγνωστο πότε το παιχνίδι θα έρθει στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC